Opprett Mine Sider-pålogging

OBS! Nyregistrering er også nødvendig for deg som har hatt en innlogging til Mine Sider før 14. august 2014!

For å få tilgang til Mine Sider må du opprette en påloggingskonto. Du må ha kortnummeret ditt tilgjengelig for å koble din konto for Mine Sider til kundekontoen din.

Begynn med å klikke på den røde knappen "Registrer deg for å bli medlem" lenger ned på siden. Det kommer opp et vindu på skjermen. Der fyller du inn e-postadressen din og et personlig passord. Så klikker du på "Jeg er allerede medlem (oppgi kortnummer)".

Fyll ut kortnummer, personnummer/fødselsdato og så klikker du på "Opprett konto".

Hvis du har oppgitt riktig informasjon, sendes du til startsiden for "Mine sider". Her får du en oversikt over de siste kjøpene dine, lagrede innkjøpslister, aktuell bonussaldo og kredittgrense på kontoen din.

Du navigerer på Mine Sider via menyen til høyre, eller ved å klikke på den sorte menyen lengst oppe på høyre siden (der det står "Hei" og din e-postadresse). I mobil-appen er det bare den nedtrekkbare menyen, den kommer du til ved å trykke på den sorte knappen med en figur på. Du må rulle siden helt opp for at menyen skal synes.

Når du er klar, kan du logge deg ut ved å klikke på "Logg ut" i den sorte menyen. Du kan til og med stenge nettleseren din uten å logge deg ut, og da vil påloggingen din spares til neste gang du åpner nettleseren. Vær nøye med å logge deg ut hvis du bruker en datamaskin som benyttes av flere personer.

Når du vil logge deg inn neste gang, klikker du på "Logg inn" lengst oppe til høyre, kommer påloggingsvinduet opp, og du kan oppgi e-postadressen og passordet som du har valgt.

Mine Sider er bare en del av hjemmesiden. Du kan lese mer om de nye funksjonene ved å klikke her!

Bli medlem/registrer mine sider Hvis du er medlem allerede, klikk her for å logge inn
Du har 0 produkt å sammenligne