• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

-

Delbetal med JulaClub Smart

Del opp din betaling

Akkurat nå! Du som Smart-medlem får under desember 0% rente i 12 måneder. Det grå medlemskortet gir deg mulighet å handle når du trenger og velge den betalingsmåten som passer lommeboken. Selvsagt er alle kjøpstyper bonusgrunnlagt. 

Delbetal med Smart

Representativt eksempel for delbetaling rentefritt i 12 måneder. For avtaler som tegnes 1 -31/12 2017.

 

Silk handler du med Smart-kortet

 

Vil du bli Smart-medlem?

Få kjøpene dine på faktura eller velg den betalingsmåten som passer deg. Ingen årsavgift. Ingen registreringsavgift. Kun fakturaavgift 29 kr. Søk direkte om JulaClub-kortet så oppgraderer du enkelt til det grå kortet når du besøker ditt Julavarehus. Finn ditt nærmeste varehus. Legg merke til at man ikke kan oppgradere fra JulaClub til Smart-medlem på nettet. 

 

Håndter betalingen din 

Første månedsfakturaen

Første månedsfakturaen kommer måneden etter du har gjort kjøpene dine. Betalingen din må være på vår konto den siste dagen i måneden, så legg inn din betaling i god tid innen denne datoen. Månedsfakturaen viser alle beløp og tall som trengs for at du skal kunne gjøre en korrekt betaling. 

Så mye betaler du hver måned  

Måneden etter kjøpet ditt får du din første faktura i postkassen. Om du betaler hele gjelden betaler du ingenting ekstra uten kun den summen du handlet for måneden før. Vil du dele opp betalingen så betaler du inn minst 3% av det du skylder eller det minste beløpet for den kampanjen du deltar i. Den pågående rentefrie kampanjen har tilleggsvilkår*, se under. Alternativet presenteres klart og tydelig på din månedsfaktura. 

 

Oppdater kreditten din

Kredittgrense

Hva er min kredittgrensen på Smart-kortet? På søknaden angir du ønsket kredittbeløp. For å se din kredittgrense og hvor mye du har igjen å handle for, logg deg inn på Mine Sider på jula.no. Har du ikke en innlogg til Mine Sider kan du skape et her under fliken Allerede JulaClub-medlem. 

 

 

Tilleggsvilkår for kampanjekjøp

Deltakelse i kampanjen starter gjennom et kredittkjøp. Kampanjen omfatter samtlige kredittkjøp i kampanjeperioden.

Kredittkjøp som er gjort i kampanjeperioden, skal tilbakebetales i løpet av maks. 12 måneder fra den første måneden etter kampanjeperioden, og skal betales med minst en tolvtedel (1/12) per måned.

Det belastes ingen rente for kredittkjøp som gjøres i løpet av kampanjen.

Eventuelle godkjente returer av kjøp gjort i løpet av kampanjen, reduserer kampanjebeløpet.

Etableringsgebyr for deltakelse i kampanjen blir ikke belastet. JulaClub Smart debiterer imidlertid en varslingsgebyr på 29 kroner for den månedlige varslingen. Dette gjelder også for kredittakere som bare blir varslet om kampanjekjøp.

I tillegg til disse kampanjevilkårene gjelder vilkårene for JulaClub Smart i aktuelle deler.

Hvis kredittakeren ikke følger tilleggsvilkårene for kampanjekjøp, for eksempel gjennom uteblitt, ufullstendig eller sent innkommet betaling, skal vilkårene for JulaClub Smart i stedet gjelde fullt ut på kredittkjøpene som er gjort i kampanjeperioden.

Det er bare kredittakere som har innfridd sine forpliktelser i henhold til vilkårene for JulaClub Smart eller tidligere gjeldende tilleggsvilkår for kampanjekjøp, som har rett til å delta i kampanjen.