• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Snøfreserguide – velg riktig snøfreser

Noen ganger kan det være nok å måke vekk snøen for egen maskin, for eksempel utenfor døren og rundt trappen. Men hvis det dreier seg om større områder, kan det være svært tungt arbeid, selv for erfarne snømåkere.

Hvis du har en gangvei, innkjørsel eller parkeringsplass som må ryddes for snø, kan en snøfreser være en god investering. Denne guiden hjelper deg med å finne ut hvilken type snøfreser du bør velge. Du finner også gode råd om tilbehør og tilleggsprodukter som gjør snøryddingen sikrere og mer komfortabel.

Bensindrevne snøfresere – en kraftpakke i snømassene

Bensindrevne totrinnsfresere slår først snøen i stykker, og flytter den deretter vekk ved hjelp av en vifte. Snøfreserne har flere gir forover og bakover, samt en kraftig motor. Den er lett å bruke fordi den driver seg selv. Det gjør at de bensindrevne snøfreserne er effektive og fleksible å rydde snø med, til tross for at de veier mye. De finnes med forskjellige arbeidsbredder og effektnivåer som passer til ulike behov. Det disse maskinene har til felles, er at de kan rydde unna mye snø på store flater, selv hardpakket snø. 

Til alle bensindrevne snøfresere 

Elektriske snøfresere – fleksibel hjelp på mindre flater

Våre elektriske ettrinnsfresere trekker inn snøen og kaster den ut i én bevegelse. Elektriske snøfresere har lavt støynivå, og du slipper å bli utsatt for eksos når du bruker den. De har lav vekt og kompakt størrelse, så de er lette å manøvrere. Samtidig er de enkle å vedlikeholde, ettersom de drives av strøm via en ledning i nærmeste stikkontakt. Det gjør at elektriske snøfresere passer til å få unna snø på mindre flater som garasjeoppkjørsler, eller til å lage en gangvei til postkassen gjennom lett nysnø. 

Til alle elektriske snøfresere 

Vedlikehold og rengjøring

Sørg for at du har alt du trenger for å rydde vekk snøen. En snøfreser trenger ofte en del tilbehør som enten forenkler oppgaven eller trengs for å vedlikeholde maskinen. Snøkjettinger og meier gjør snøfreseren lettere å manøvrere. Vi har også brytepinner som du raskt kan bli nødt til å skifte ut, ettersom de er laget for å svikte for å unngå skader på snøfreseren. Husk å kjøpe et trekk til oppbevaring. Ikke glem drivstoff og olje. Et annet tips er å bruke silikonspray i snøfreserens inntak, så går snøen lettere inn. 

Gjør det trygt og behagelig

Vi har alt av redskaper og beskyttelsesutstyr som trengs for å effektivisere snøryddingen. Husk å ha gode klær som er behagelige å jobbe i. Vi har alt fra hørselvern og arbeidshansker med fôr til varselkjeledresser og støvler under kategorien Klær.

Hos oss finner du dessuten mange andre produkter som kan gjøre hverdagen enklere i vinterværet. Vi har veisalt og sklibeskyttelse som reduserer risikoen for å skli på isen. Dessuten må man huske å se opp. Bruk en takskuffe til å fjerne snø som har lagt seg høyere opp og kan komme til å falle ned. Brøytepinner er den enkleste måten å merke opp veien på. De fleste redskapene for snørydding og utemiljø finner du i kategorien Hage