• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Luft/luft-varmepumpe

Her presenterer vi vår anbefalte løsning for boliger med kun direktevirkende el-varme, eller for deg som vil komplettere og avlaste ditt eksisterende varmesystem.

Oppvarming med direktevirkende strøm, vanligvis i form av el-radiatorer, er en type oppvarming som er enkel og lett å vedlikeholde i boliger. Når kulden kommer i høst- og vintersesongen, merkes man det godt på strømregningen – den kan skyte til værs når det er på det kaldeste. En av de absolutt vanligste løsningene for å avlaste strømnettet og redusere strømforbruket om vinteren er en luft/luft-varmepumpe (også kalt luft-til-luft).

Grunnprinsippet er at du tilfører en liten mengde elektrisitet for å drive varmepumpen, men etter at anlegget har fått arbeide en stund, utvinner du en enda større mengde varme. Luft/luft-varmepumpen utvinner energi fra utendørsluften, som deretter brukes for å varme opp innendørsluften. Varmen spres i rommet/huset ved hjelp av viften i varmepumpens innedel. Derfor er en luft/luft-varmepumpe ekstra godt egnet i husholdninger med åpen planløsning, ettersom varmen da spres bedre. Dessuten kan en luft/luft-varmepumpe også brukes som avfukter og klimaanlegg på varme sommerdager.

Med et varmesystem som er basert på direktevirkende strøm kan det dessuten være vanskelig å bytte primær varmekilde uten å gjøre en stor investering. En luft/luft-varmepumpe er dermed en klimasmart og effektiv løsning for å redusere strømutgiftene når kulden setter inn.

Fordeler

Lav investeringskostnad

Lav installasjonskostnad

Rask innsparing

Lav investeringskostnad

Lav installasjonskostnad

Rask innsparing

Anbefaling basert på forbruk

Det er lurt å hyre en profesjonell fagperson når du skal installere varmepumpe. Da kan du føle deg trygg på at alt blir riktig. Jula samarbeider derfor med kvalifiserte installatører som hjelper deg med å få varmepumpen din i gang. Du kan be om mer informasjon og bestilling ved å sende en SMS med teksten INSTALLATION til 260 70.

 

For produktene 005-353 og 417-084 (hurtigkobling)

Installasjonstilbud 1: For deg som vil utføre deler av installasjonen selv – fra 1790,-*

For mer informasjon og bestilling: send SMS med kodeord INSTALLASJON til 260 70. 

*Gjelder Qlima luft/luftvarmepumpe 005-353 og 417-084 (hurtigkobling). Prisen inkluderer inspeksjon av et allerede montert anlegg, tilkobling av kuldemediet samt test og idriftsettelse av anlegget. Installasjonen gjennomføres av lokale installatører i samarbeid med InfoCare, der samtlige montører er sertifiserte kuldeteknikere.

 

Installasjonstilbud 2: For deg som vil at en tekniker skal utføre hele installasjonen – fra 4799,-**

For mer informasjon og bestilling: send SMS med kodeord INSTALLASJON til 260 70. 

**Gjelder Qlima luft/luftvarmepumpe 005-353 og 417-084 (hurtigkobling). Installasjonen gjennomføres av lokale installatører i samarbeid med InfoCare, der samtlige montører er sertifiserte kuldeteknikere.

 

For produkten 004-810

Installasjonstilbud – fra 4983,-*

For mer informasjon og bestilling: send SMS med kodeord INSTALLASJON til 260 70. 

*Installasjonen gjelder Qlima luft-luftvarmepumpe uten hurtigkobling (004-810). Installasjonen gjennomføres av lokale installatører i samarbeid med InfoCare, der samtlige montører er sertifiserte kuldeteknikere.