• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

5 energismarte og varme produkter til hjemmet

Mange husholdninger bruker unødig mye energi, noe som også betyr unødig høye strømregninger. Her har vi samlet noen smarte produkter som kan hjelpe deg med å holde strømutgiftene nede – men kanskje også gjør hverdagen litt enklere.

1. Digital døgntimer – få kontroll over strøm og belysning i hjemmet

En døgntimer passer bra hvis du har lett for å glemme å slå av elektronikk eller du vil at lampene skal tennes og slokkes på bestemte tider av døgnet. Mange bruker timeren til lamper som skal tennes og slokkes når det blir henholdsvis mørkt og lyst. Det gir et tryggere hjem samtidig som du sparer energi.

2. LED-lampe med skumringssensor

En lampe som tennes når det blir mørkt og slokkes når det blir lyst høres praktisk ut, ikke sant? I sortimentet vårt finner du en LED-lampe med innebygd skumringsrelé som registrerer endringer i lyset automatisk. Skru den opp hjemme på et sted med lysinnslipp, og den passer seg selv automatisk!

3. Varmepumpen – praktisk og billig suppleringsvarme

Det er ikke så rart at mange hus her i landet har en varmepumpe. Den kan bidra til lavere strømutgifter samtidig som den gir behagelig varme – bestem temperaturen og la den gjøre jobben. Dessuten kan den brukes som klimaanlegg på varme sommerdager.

4. Ovnsvifte – sprer ovnsvarme uten strøm

Ovnsviften trenger ikke strøm – den drives ene og alene av varmen fra ovnen! Du plasserer den over ovnen, så sprer den varmen videre i rommet. Rett og slett maksimal kosefaktor.

5. Flyttbart varmeelement for fleksibel oppvarming

Kaldt på soverommet, i stuen eller gangen? Et bærbart varmeelement kan flyttes rundt der du trenger varmen, når du trenger den. Vedlikeholdsfrie og fleksible varmeovner som hjelper deg med å finne riktig temperatur hjemme.