• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Hvorfor skal jeg anskaffe en luft/luft-varmepumpe?

• Varmer opp luft som spres av innedelens vifte
• Lav installasjons-, investerings- og driftskostnad
• Kan brukes som avfukter og klimaanlegg

Våre luft/vann-varmepumper passer:

For deg som varmer opp huset med elektrisitet – senk strømregningen i vinterkulda

Med et varmesystem som er basert på direktevirkende strøm kan det være vanskelig å bytte primær varmekilde uten å gjøre en stor investering. En luft/luft-varmepumpe krever ikke legging av vannrør, plass til en stor tank eller store investeringer. Det er ganske enkelt en effektiv og praktisk løsning for å redusere strømkostnadene med opptil 40 %.

For deg som vil ha varme i garasjen eller på verkstedet

Luft/luft-varmepumpen er et billig og populært alternativ for å varme opp garasjer, verksteder, annekser og andre ubebodde steder. Med en varmepumpe kan du få det varmt og behagelig når du holder på i garasjen. Samtidig kan du sørge for at bilen oppbevares på et varmt sted slik at du slipper å skrape ruter og sette deg inn i en iskald bil om vinteren.

For deg som vil ha trygg oppvarming av hytta eller sommerhuset

Det kan være en vanskelig oppgave å finne god oppvarming når man skal balansere fleksibilitet og driftskostnader opp mot hverandre. Luft/luft-varmepumpen er et godt valg for å sørge for trygg og billig oppvarming av hytta både når dere er der og ellers. Den trenger ikke vedlikehold, og flere av modellene kan kobles opp mot husets trådløse nettverk slik at enheten kan kontrolleres via mobilen.

Felles for våre luft/luft-varmepumper

Tilpasset nordisk klima

Utedelen har ekstra rustbeskyttelse og er utstyrt med varmeslynge og behovsstyrt avriming, noe som gjør varmepumpen til et godt valg i det nordiske klimaet.

Ute- og innedelen samarbeider

Varmepumpen består av en ute- og innedel som kobles sammen av gasslanger

Inverterkompressor

Kompressoren stiller seg automatisk til det mest effektive turtallet for å gi riktig effekt basert på varmebehov og utetemperatur. Den blir mer energieffektiv, og levetiden øker.

Varmepumpetilbehør

For å sikre at varmepumpen har det bra og ser fin ut, kan det være lurt med litt ekstra tilbehør før monteringen. Velg mellom stativ, konsoll, beskyttelse, tak og kanalpakke – alt for en komplett installasjon.

Tilbehør for å feste utedelen

Veggkonsollen fester varmepumpens utedel direkte på veggen. Et stativ monteres derimot på bakken for å minimere lyd og vibrasjoner, noe som er spesielt bra om man har trekledning.

Tilbehør som beskytter mot vær, vind og sol

Vårt heldekkende varmepumpehus gir utedelen beskyttelse mot regn, sol og vind. Det finnes også tak som alternativ, i tillegg til beskyttelse for gasslangene for en ekstra pen installasjon.

Og du, husk installasjonen.
Sørg for at du kvalitetssikrer varmepumpen.

Følg loven, unngå problemer og sikre at luftvarmepumpen din fungerer som den skal. Send en installasjonsforespørsel til vår samarbeidspartner Inselo for å få den installert av en sertifisert installatør. Du kan også finne sertifiserte installatører på www.varmepumpeinfo.no/forhandlersok. 

I henhold til gjeldende lovgivning må dette produktet installeres av en sertifisert installatør. Etter at du har kjøpt en luftvarmepumpe vil du derfor bli kontaktet av vår installasjonspartner INSELO. Når du blir kontaktet, kan du velge å benytte deres installasjonstilbud eller angi sertifikatnummeret på installatøren du har tenkt å bruke.

Heldekkende installasjon – tekniker utfører hele installasjonen

Fra 4899,-

Tekniker utfører en standardinstallasjon inkludert montering, installasjon og idriftsetting. Arbeidet utføres av lokale installatører i samarbeid med Inselo. Samtlige montører er sertifiserte.

Les mer om dette under Viktig informasjon på produktsidene.

Godt å vite om luft/luft-varmepumper

• Varmepumper er et tillegg til en primær varmekilde og er vanligvis ikke tenkt å dekke hele husets varmebehov.

• Med lavere utetemperatur synker varmepumpens effektivitet og virkningsgrad. De avgir ikke samme varme ved temperaturer ned mot -15 °C

• Variable faktorer, som strømpris, isolering, tykkelse på vinduene og takhøyde påvirker driftskostnadene og varmebehovet ditt. Utregninger og anbefalinger er gjort basert på standardverdier og vil ikke alltid gjelde for akkurat dine forhold.