• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Oppgrader til bedre og raskere Wi-Fi

Er du lei av treg internett?

En heldekkende og stabilt Wi-Fi er et selvfølge for at hele familien skal kunne surfe uforstyrret. Utdatert utstyr gjør det vanskelig å gi bra signal overalt når det streames, spilles og surfes. Oppgrader til bedre og raskere Wi-Fi med produktene nedenfor.

WiFi-System Lyra Mini 2-pk

En løsning er mest-nettverket ASUS Lyra Mini, som består av noder som samarbeider om å spre WiFi-signalet til alle rom under ett og samme nettverksnavn. Brukerne trenger ikke å bytte til nettverket med sterkest signal – det skjer helt automatisk. Det er ikke vanskelig heller – det krever ingen ledninger, og installasjonen gjøres med et par enkle trinn rett i appen ASUS Lyra, som finnes til både Android og iPhone. Denne topakningen med ASUS Lyra Mini passer til leiligheter og mindre til mellomstore hus (opptil 220 m²), men kan bygges ut med opptil fem noder for å dekke enda større områder.

Til produktet

Nettverkskort USB-AC51 AC433

Hvis din stasjonære eller bærbare datamaskin mangler nettverkskort, eller har et utdatert kort som ikke har høy nok kapasitet til moderne internettbruk, er det tid for å oppgradere til neste generasjons WiFi. Dette nettverkskortet settes i datamaskinens USB-uttak og lar deg koble deg til WiFi – uansett om du bruker Mac eller Windows. Den passer i lommen eller datavesken, og det gjør at den passer perfekt for studenter eller brukere som reiser mye og bytter mellom ulike WiFi-nettverk.

Til produktet

Ruter RT-AC1900U

Asus WiFi-ruter RT-AC1900U kan med sine tre faste antenner og moderne teknologi forsyne hele husholdningen eller kontoret med stabilt og raskt internett som takler alle enhetene i familien. Ruteren kan styres via appen ASUS Router, og der får du full kontroll over nettverket – du kan blant annet bruke foreldrekontrollen og lage surfetimeplaner for utvalgte enheter. Installasjonen er brukervennlig og gjøres i tre enkle trinn: koble til ledningene, åpne nettleseren og følg installasjonsguiden.

Til produktet