• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Vær med å konkurrer om 3 millioner bonuspoeng!

Sett hjemmefikserkunnskapene dine på prøve – én vinner per varehus er med og deler på 3 millioner bonuspoeng! Lørdag 2.november klokken 10-15 kan du være med å konkurrere i vår JulaClub Challenge, hvor du på tid skal løse tre utfordringer. I tillegg har vi et litt vanskelig, avgjørende spørsmål. Vi byr alle som besøker våre varehus på kaffe og kake klokken 10-15.

Hjertelig velkommen!

Ingenting kan stoppe deg nå!

Vilkår JulaClub Challenge

JulaClub Challenge er en konkurranse som arrangeres av JulaClub i forbindelse med markeringen av 3 millioner medlemmer. Konkurransen avholdes 2. november 2019 kl. 10-15 i Julas varehus i Norge.

For å delta i konkurransen må du være medlem i JulaClub eller JulaClub Smart i Norge. Ansatte i Jula-konsernet får ikke delta i konkurransen. Hvis vinneren ikke oppfyller kravene for å delta i konkurransen, vil en ny vinner bli valgt. Premien i konkurransen er 3 millioner bonuspoeng, som skal deles likt på Julas 34 varehus i Norge. Premiesummen er altså totalt 88 235 bonuspoeng per varehus i Norge. Det vil kun kåres én vinner per varehus. Hvis flere enn én konkurransedeltaker i samme varehus står som vinner, vil samtlige vinnere få bonuspoeng som nevnt over.

Konkurransen består av tre grener som kalles mutterne, teiptårnet og pipenøkkelsettet. For å være med å konkurrere om å dele 3 millioner bonuspoeng, må du klare alle 3 grenene på under 3 minutter. For å delta i konkurransen må du dessuten svare på utslagsspørsmålet og fylle ut opplysningene på konkurransekortet. Konkurransekortet skal deretter legges i postkassen i varehuset. Konkurransekortet skal ikke leveres inn etter at konkurranseperioden er over, men må legges i postkassen ved konkurransestasjonen frem til 2. november 15.00 i Julas varehus i Norge. Man deltar i konkurransen på egen risiko. Jula tar ikke ansvar for noen skader som oppstår som følge av konkurransen.

Medlemmet som har klart alle hjemmefiksergrener på under 3 minutter og gjetter nærmest det riktige antallet plugger i kassen, vinner konkurransen.

Hvis informasjonen som deltakeren har skrevet på konkurransekortet ikke er leselig, blir ikke dette konkurransekortet med i konkurransen. Ved mistanke om juks forbeholder Jula seg retten til å ekskludere deltakeren fra konkurransen.

Vinneren kontaktes via e-post eller telefon senest 24. november 2019. Bonussjekken som vinneren tildeles, vil bli satt inn på vinnerens medlemskonto senest 30. november 2019. Bonussjekken er deretter gyldig i 6 måneder, og hele summen må brukes ved ett kjøpstilfelle. Hvis bonussjekken ikke brukes i sin helhet, bortfaller det resterende beløpet. Bonussjekken er registrert i varehusets kasse, og for å bruke bonussjekken må kunden vise frem Club-kortet sitt eller legitimasjon, og kjøpet må registreres på medlemskapet. Det er ikke mulig å bytte inn bonussjekken mot kontanter. Vilkårene for bonusen følger ellers ordinære vilkår for bonus for JulaClub.

Vinneren har selv ansvar for å betale eventuell skatt på premien. 

Alle personopplysninger som leveres inn i forbindelse med konkurransen, håndteres i henhold til GDPR. For mer informasjon henviser vi til Julas integritetspolicy.