• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Nye jula.no - nytt utseende med forbedrede egenskaper

Responsiv hemsida

Vi prøver å kontinuerlig forbedre opplevelsen, både for kunder og besøkende. Nettopp derfor lanserer vi nye jula.no. Målet er at du alltid skal finne det du vil ha, på en enklere og mer oversiktlig måte. Vi vil at du skal kunne planlegge og føle deg godt forberedt før besøket i varehuset ditt, slik at møtet mellom deg og Jula blir vellykket.

Ny sammenligningsfunksjon Nå finnes det en ny sammenligningsfunksjon slik at det blir lettere å velge riktig produkt for deg. Du kan til og med sammenligne størrelsene på klærne hos oss og måle mot dine egne plagg, for å se hvilken av størrelsene våre som passer deg. Samtidig blir det enklere å finne produktene i Julas store vareutvalg med bedre navigering, søkefunksjonalitet og brukervennlighet. Vi er sikker på at det blir lettere for deg å finne de rette produktene for dine behov.

Opprette og lagre handlelister Nå kan du få mer informasjon om de forskjellige varehusene og deres varehusspesifikke informasjon, slik som åpningstider og varehusspesielle priser og produkter. Dy kan allerede før du kjøper se hvilke produkter som finnes i ditt varehus eller varehus i nærheten. For JulaClub-medlemmer har funksjonene for å opprette og lagre egne handlelister samt at administrere kvitteringer og kjøpshistorikk blitt bedre, slik at det blir lettere for deg å forberede ditt neste varehusbesøk.

Responsiv hemsida Nå kan du få kontakt med oss på kundeservice direkte via chatten på nettsiden. I tillegg kan du enkelt surfe på internett uansett om du bruker datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon.

Vi håper at du vil like nye jula.no! Gå gjerne inn på Facebook-siden vår og gi ditt syn på det nye nettstedet vårt.

Bli medlem/registrer mine sider Hvis du er medlem allerede, klikk her for å logge inn