• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Om JulaClub

JulaClub-kortSom medlem i JulaCIub får du anledning til å handle utvalgte produkter til en helt spesiell medlemspris. Alt du kjøper gir deg bonus, og for hver investert krone får du poeng som gjøres om til kroner du kan handle for hos Jula.

Få poeng på hele familiens innkjøp
Poeng på alt! Med JulaClub-kortet får du poeng på innkjøpene dine når du drar kortet i kassen. Enkelt å forstå, ikke noe tull, én krone gir ett poeng. Når du har oppnådd 2500 poeng, får du tilsendt en bonussjekk som du kan løse inn neste gang du handler. Bonusen tilsvarer 2 % av de opptjente poengene dine.

Bonus
Som JulaClub-medlem får du alltid bonus på kjøpene dine i Julas varehus. Månedsbonusen utbetales hver måned etter at det er gjort en bonusutregning fra foregående måned. Når du samler minst 2500 bonuspoeng får du en bonus på 50 kroner som lades på kortet ditt. Den kan du anvende i noen av Julas varehus i Norge, men ikke til kjøp på Julas netthandel. Informasjon om bonusen din sender vi til deg per mail. Du kan også spørre i kassen om du har en bonus å bruke. Bonusen er gyldig i fire måneder. Utgått bonus kan ikke forlenges og poengene blir ikke tilbakeført til kontoen.

 

 

 

 

 

 

Velg det kortet som passer for deg
I JulaClub har vi to ulike kort, og du kan velge det som passer for deg. Begge kortene gir poeng på alle kjøp, tilgang til Mine sider med kjøpshistorikk og mange gunstige Club-tilbud. Velg det røde JulaClub-kortet når du vil ha bonus på alle kjøp og gunstige Club-tilbud, men du vil betale kontant. Vil du ha et kort med kreditt og mulighet for delbetaling, velger du sølvkortet vårt – JulaClub Smart.

Med Mine sider får du oversikt
Som JulaClub-medlem har du tilgang til Mine sider. Her kan du enkelt se gjeldende poengsaldo, kjøpshistorikk (kvitteringene dine) og aktuelle tilbud. Her kan du også søke om ekstrakort og oppdatere dine personlige opplysninger.

Bli medlem/registrer mine sider Hvis du er medlem allerede, klikk her for å logge inn