• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

JulaPro-appen

Vi vet at hver dag inneholder nye utfordringer i alle virksomheter. Derfor har vi utviklet JulaPro-appen med flere smarte løsninger for bedrifter og foreninger. Med appen kan dere enkelt registrere en ny JulaPro-konto eller raskt og trygt logge inn på den eksisterende kontoen med BankID på mobil.

JulaPro-appen har flere effektive funksjoner som forenkler innkjøpene fra Jula. Dere kan for eksempel søke etter produkter/sortiment, se lagerstatus i varehus, finne nærmeste Julavarehus, se åpningstider og lage en personlig handleliste.

Innlogget på JulaPro-kontoen i appen kan dere gjennomføre raske kjøp i varehuskassen. Vis frem den unike QR-koden (under siden Betale) for kassepersonalet, så registreres kjøpet automatisk med deres JulaPro-pris på kontoen.

I JulaPro-appen kan dere dessuten legge til medarbeidere, søke om kreditt og oppdatere kontaktopplysninger, mobilnummer og e-post.

Med JulaPro-appen kan du:

  • Opprette en konto og logge på med BankID på mobil

  • Registrere varehuskjøp ved å skanne QR-koden

  • Se tidligere kjøp uansett betalingsmetode

  • Administrere flere kontoer for samme bedrift

  • Få en tydelig oversikt over alle fakturaer

 

Kjøp ved hjelp av appen

Kjøp raskere i alle Julavarehus med appen, logg trygt inn på JulaPro-kontoen med BankID på mobil. Dere trenger ikke legitimasjon for å handle – skann appens QR-kode (ligger under siden Betale) i kassen for rask identifisering av hvilken JulaPro-konto kjøpet skal registreres på. Ønsker dere å legge til kjøpsreferanser, gjør dere dette enkelt med plusstegnet på siden «Betale» i appen.


Utvikling av kreditthåndteringsfunksjonen

Vi holder for tiden på å utvikle kreditthåndteringsfunksjonen på JulaPro-kontoen deres (hjemmesiden og JulaPro-appen). Funksjonaliteten vil bli bedre, slik at dere enkelt kan administrere kredittrammen på egen hånd.

Så snart utviklingen er gjennomført, gir vi dere beskjed. Frem til da kan dere få hjelp med spørsmålene deres i nærmeste varehus eller ved å kontakte vår Kundeservice.

Last ned JulaPro-appen

Appen kan lastes ned til enheter som støtter apper, Android (Google Play) og iOS (App Store).

 

JulaPro-kontoen

Som kunde får din virksomhet muligheten til å se kjøpshistorikk (fakturaene deres), legge til og redigere kontobrukere, søke om kreditt, opprette kjøpsreferanser og se aktuelle tilbud osv.