• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 14.000 nøye utvalgte produkter

Integritetspolicy

Jula AB («Jula»/«vi») ivaretar din personlige integritet. Vi jobber derfor alltid for å beskytte dine personopplysninger best mulig og følge alle til enhver tid gjeldende lover og regler for personvern. 

Denne policyen gjelder for alle opplysninger som innhentes via JulaPro-appen eller på annen måte på bakgrunn av din bedrifts, forenings, stiftelses eller annen juridisk persons («Bedriften») medlemskap i JulaPro. Ved å godkjenne policyen i Appen i forbindelse med registrering eller overlevering av opplysninger godtar du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til nedenstående.

Jula AB, org.nr. 556250-6252, med adresse Box 363, 532 24 Skara, Sverige, telefonnr. +46 (0)511-34 20 00, er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Personopplysningene vi behandler, er de opplysningene du har gitt oss, dvs. navn, personnummer, telefonnummer og e-postadresse. Personopplysningene brukes til å overholde avtalen og opprettholde relasjonen til Bedriften. For dette formålet kan vi dele de nevnte personopplysningene med andre selskaper i Jula-konsernet og våre samarbeidspartnere samt samkjøre dine personopplysninger med andre registre. Personopplysningene vil ikke bli solgt eller overført til andre selskaper annet enn for behandling for Julas regning, f.eks. trykking, distribusjon, statistikk eller administrative formål. Opplysningene kan også brukes for at Jula skal kunne administrere kjøp og bonuskonto samt til markedsføring, f.eks. utsendelse av tilbud.

Dine personopplysninger behandles helt til organisasjonen du representerer, avregistrerer deg som representant hos oss eller du ber om at vi sletter visse opplysninger. Dine personopplysninger kan i henhold til gjeldende lov brukes til direktemarkedsføring, nyhetsbrev, kundeundersøkelser og statistikk samt utsendelse via post, e-post og sms til deg.

Vi, og noen ganger våre samarbeidspartnere, har iverksatt flere sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysningene som behandles. Vi har brannmurer og antivirusprogrammer for å beskytte og forhindre uautorisert tilgang til våre nettverk og systemer. Våre ansatte har strenge instruksjoner om å håndtere alle personopplysninger i samsvar med gjeldende lover og regler. Bare noen få av våre ansatte har tilgang til stedene og systemene der personopplysningene lagres, og man trenger passord og brukernavn for å logge inn i disse systemene.

Du kan når som helst tilbakekalle hele eller deler av ditt samtykke til behandling av personopplysninger. I henhold til gjeldende lovverk om personopplysninger har du også rett til én gang per kalenderår gratis å få beskjed om hvilke personopplysninger om deg som behandles hos oss, uansett hvordan disse har blitt innhentet. Hvis du vil ha denne informasjonen, må du i henhold til gjeldende lovverk om personopplysninger sende en skriftlig forespørsel til oss per post til adressen som angis i bunnteksten (forespørselen kan altså ikke sendes via e-post). Den skriftlige forespørselen skal være signert av deg.

Hvis dine personopplysninger behandles i strid med gjeldende lovverk om personopplysninger, har du rett til å kreve at personopplysningene rettes, blokkeres eller slettes.