• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

JulaPro-kontoen

Vi har laget JulaPro-kontoen for at dere som bedrifts- og foreningskunder på en enkel og trygg måte skal få tilgang til alle viktige dokumenter på ett sted. Dere logger raskt og sikkert inn på kontoen med BankID eller BankID på mobil på Jula.no. Følg opp kjøpshistorikk, gjennomfør kjøp, søk om fakturabetaling (krever kredittsøknad), opprett flere kontobrukere (dvs. legg til medarbeidere) med spesifikke autorisasjoner (roller), lag personlige handlelister, se alle månedstilbud og oppdater eksisterende kontaktopplysninger (mobil/e-post).

JulaPro-kontoen gjør det enkelt for dere å samle alle innkjøpene på ett sted. Med rabatt på alle kjøp kan dere handle på den mest prisgunstige måten. 

Legg til medarbeidere på JulaPro-kontoen

Vårt mål med JulaPro er å forenkle alle innkjøpene deres på Jula.no og i varehusene våre. JulaPro-kontoen er basert på et system med ulike roller (dvs. autorisasjoner) for å gjøre hverdagen enklere for virksomheten deres. Administratoren kan som innlogget på JulaPro-kontoen velge å legge til eller endre eksisterende kontobrukere og tildele spesifikke roller. Nedenfor følger de rollene som dere enkelt kan tildele medarbeiderne:

Administrator
Administratoren har full kontroll over JulaPro-kontoen. Ved første innlogging blir personen som logger inn, administrator for kontoen, hvis denne er berettiget firmategner. Ønsker dere å endre administrator til en annen person enn firmategneren, ber vi dere kontakte vår Kundeservice.

Kjøper Varehus
Kjøper Varehus er en rolle som ved fremvisning av legitimasjon (ID) har rett til å gjennomføre varehuskjøp på JulaPro-kontoen deres.

Kjøper Nettbutikk (på Jula.no)
Kjøper Nettbutikk er en rolle som har tilgang til å gjennomføre kjøp med JulaPro-kontoen deres på Jula.no og i varehus. Medarbeideren logger inn ved hjelp av BankID eller BankID på mobil på Min JulaPro-konto på Jula.no. Medarbeideren kan også gjennomføre varehuskjøpet ved å vise frem legitimasjon (ID).

 

OBS! Administratoren må alltid opplyse medarbeideren om at denne har blitt registrert (lagt til) som kontobruker på JulaPro-kontoen deres.

Utvikling av kreditthåndteringsfunksjonen

Vi holder for tiden på å utvikle kreditthåndteringsfunksjonen på JulaPro-kontoen deres (hjemmesiden). Funksjonaliteten vil bli bedre, slik at dere enkelt kan administrere kredittrammen på egen hånd.

Så snart utviklingen er gjennomført, gir vi dere beskjed. Frem til da kan dere få hjelp med spørsmålene deres i nærmeste varehus eller ved å kontakte vår Kundeservice.