• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Vanlige spørsmål og svar

Kan hvem som helst opprette en JulaPro-konto?
JulaPro er rettet mot bedrifter og foreninger. Alle organisasjoner som har et registrert organisasjonsnummer, kan opprette en JulaPro-konto. For å registrere en JulaPro-konto online kreves det at du er firmategner. Hvis søknaden din mislykkes, kan du bruke vår manuelle søknad, så hjelper vi deg.

Les mer om hva JulaPro-konto innebærer

Hvordan oppretter jeg en JulaPro-konto?
Du søker enkelt på Jula.no eller ved å laste ned JulaPro-appen. Begge deler krever BankID (BankID på mobil). Har du ikke BankID, kan vi hjelpe deg med søknaden i et av Julavarehusene våre. For å opprette en JulaPro-konto må du ha et norsk personnummer.

Les mer om hva JulaPro-konto innebærer

 

Hvordan laster jeg ned JulaPro-appen?
Appen kan lastes ned til enheter som støtter apper, Android (Google Play) og iOS (App Store).

Les mer om JulaPro-appen

 

På hvilke produkter får jeg 3 % rabatt som JulaPro-kunde?
JulaPro gir medlemskunder minst 3 % rabatt på alle* Julas produkter, unntatt gavekort og reservedeler. Rabatten utgår dessuten dersom prisen er forhandlet ned gjennom en lokal eller sentral avtale. 

*) Gjelder ikke gavekort og reservedeler.

 

Kan jeg handle på faktura/e-faktura?
Alle JulaPro-kunder som gjennomgår en godkjent kredittsjekk, kan få kreditt. I appen og på nettstedet kan en konto søke om opptil 20 000 kr månedlig kreditt. Kreditten til offentlig forvaltning og foreninger må behandles manuelt. Kontakt kundeservice for mer informasjon.

 

Når kommer fakturaen, og når skal den betales?
Fakturaen skal betales innen 30 dager fra kjøpet ble foretatt. Hvor lang tid det tar før fakturaen kommer, avhenger av om man får faktura per post eller e-faktura. Leveransetiden på e-faktura er 1 dag, per post 4–5 arbeidsdager.

 

Jeg er bedriftskunde hos Jula fra før
Er du bedriftskunde hos Jula fra før, trenger du tilgang til ditt kundenummer for å opprette en JulaPro-konto. Når du logger inn for første gang, logger du inn deg selv som person, deretter klikker du på «Registrer konto/søk om medlemskap» under JulaPro-fanen. Søk opp din organisasjon ved hjelp av organisasjonsnummer eller firmanavn. Velg riktig bedrift, i neste trinn må du angi kundenummeret ditt for å administrere kontoen. Fyll ut dine opplysninger og bekreft ved å signere med BankID.

 

Hva er JulaPro-bonus?
Hvert år har dere som JulaPro-kunder muligheten til å kvalifisere dere for JulaPro-bonus. For å oppnå bonus trenger dere en omsetning på JulaPro-kontoen på mer enn 20 000,- ekskl. moms ved årsskiftet.

Bonusbeløpet består av en fast sum: 1000, 2000, 4400 og en
bevegelig prosentrabatt på 6 %, 8 % eller 10 % avhengig av hvilket omsetningsnivå dere har oppnådd ved avregning.

Utbetaling av JulaPro-bonus skjer til kvalifiserte JulaPro-kunder i løpet av våren. Bonusbeløpet sendes i posten i form av en bonussjekk som kan brukes til betaling i Julavarehus. Gjenstående bonusbeløp etter innløst bonussjekk skrives ut på et gavekort. For offentlige virksomheter utstedes det en kreditnota i stedet for en bonussjekk.

Utvikling av kreditthåndteringsfunksjonen

Vi holder for tiden på å utvikle kreditthåndteringsfunksjonen på JulaPro-kontoen deres (hjemmesiden og JulaPro-appen). Funksjonaliteten vil bli bedre, slik at dere enkelt kan administrere kredittrammen på egen hånd.

Så snart utviklingen er gjennomført, gir vi dere beskjed. Frem til da kan dere få hjelp med spørsmålene deres i nærmeste varehus eller ved å kontakte vår Kundeservice.

Har dere spørsmål dere ikke finner svar på?

Kontakt vår kundeservice, så hjelper de dere.