• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

JulaPro - Forening

Vi vet at hver dag inneholder nye utfordringer i alle virksomheter. JulaPro har flere smarte og enkle løsninger som gjør det lettere å utvikle virksomheten. Vi har et stort utvalg av prisgunstige produkter til hele virksomheten; til medarbeiderne, eiendommen, kontoret, garasjen, verkstedet med mer. Få tilgang til unike månedstilbud i Julavarehus og på Jula.no.

Bli JulaPro-kunde i dag og begynn å handle smartere allerede i dag! Som JulaPro-kunde får dere alltid 3 % rabatt på alle innkjøp fra Jula og mulighet for en årsbonus ved kjøp over 20 000 kr per år, ekskl. moms.

Søknadsinformasjon finnes lenger ned på siden.

JulaPro-kontoen deres samles all viktig informasjon. Her kan dere enkelt følge opp kjøpshistorikk, fakturaer, søke om faktura (kreditt) og dele ut innkjøpsrettigheter til andre medarbeidere. Dere trenger ikke noe kort for å handle i Julavarehusene, i stedet kan dere enkelt legitimere dere med JulaPro-appens QR-kode. Les mer om JulaPro-appen.

Fordeler som JulaPro-kunde

JulaPro-kontoen – Komplett oversikt
Administrer alle innkjøpene deres på én konto – raskt og sikkert. Logg inn med BankID / BankID på mobil på Jula.no eller i JulaPro-appen. Følg opp kjøp, fakturaer, legg til / endre brukere, se unike tilbud og hvem som har handlet online eller i varehus. Les mer om hva JulaPro-kontoen innebærer.

Rabatt på alle kjøp*
Få tilgang til JulaPro-rabatten, som gir dere minst 3 % avslag i kassen.
*) Rabatten gjelder ikke for gavekort og reservedeler.

Årlig JulaPro-bonus
Ved å samle virksomhetens innkjøp på én konto blir det enkelt å oppnå 20 000 kr ekskl. moms i løpet av et år, noe som berettiger dere til JulaPro-bonus som baseres på 3 nivåer. Bonusen inneholder en fast sum og en bevegelig bonusdel som kan gi opptil 10 % ekstra.

Les mer om hva JulaPro-bonusen innebærer

Enkel kjøpsprosess i varehus og online
Å handle hos Jula skal gå raskt og selvfølgelig være trygt, både i varehus og online. På JulaPro-kontoen oppretter dere enkelt kjøpsreferanser, kostnadssteder og legger til medarbeidere. I JulaPro-appen er det en betalingsfunksjon i form av en QR-kode som skannes i varehuskassen for raskere kjøp.

Fleksible betalingsmetoder
Velg betalingsmåte etter hva som passer best for virksomheten: kontantkjøp eller faktura/e-faktura. JulaPro tilbyr 30 dagers faktura* fra kjøpsdato. Alle fakturaer er spesifisert med hvilke kjøp fakturaen gjelder, og hvem som har kjøpt. Ytterligere merking kan legges til.

*) En kredittsøknad må innvilges i forkant.

JulaPro-kontoen

Som kunde får din virksomhet muligheten til å se kjøpshistorikk (fakturaene deres), legge til og redigere kontobrukere, søke om kreditt, opprette kjøpsreferanser og se aktuelle tilbud osv.

Søknadsinformasjon

Søknad om JulaPro kan gjøres nedenfor eller i nærmeste Julavarehus.


Jeg representerer en forening eller stiftelse.

For å søke om JulaPro kreves en manuell søknadshåndtering. I den manuelle søknadsprosessen må søknaden kompletteres med aktuelt registreringsbevis eller møteprotokoll der det fremgår hvem som er kontoeier og firmategner(e). Er det ønske om å handle via faktura/e-faktura, skal også virksomhetens siste regnskap legges ved. Fyll deretter ut PDF-skjemaet, skriv det ut, skriv under og returner til adressen nedenfor. Søknaden kompletteres med siste årsregnskap samt registreringsbevis eller protokoll hvor det fremgår hvem som er firmategner/autorisert person.

Signert søknad med dokumentasjon sendes til: cs.julaproapply@jula.com (skannet) eller per post: Jula Sverige AB, Kundcenter/JulaPro, Box 363, 532 24 Skara.

* Les fullstendige vilkår og integritetspolicy for JulaPro