• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Hvilke roller trenger bedriften din?

Målet vårt med JulaPro er å gjøre innkjøp enklere for bedrifter og foreninger. JulaPro er basert på et system med roller som skal gjøre hverdagen enklere for deg. Hvilke roller som finnes og hvilke egenskaper de har. Administratoren kan endre roller ved å logge inn på jula.no

Administrator

Administratoren har full kontroll over kontoen. Ved første pålogging blir administratorrollen tildelt personen som logger inn, dersom denne personen er berettiget firmagrunnlegger. Hvis det skulle oppstå behov for endring til annen administrator enn firmagrunnlegger, kan du kontakte Jula kundeservice og få hjelp med dette.

Kjøper varehus:

Kjøper varehus er en rolle som ved fremvisning av legitimasjon har rett til å gjennomføre kjøp på kontoen i Julas fysiske varehus.

Kjøper varehus med app

Kjøper varehus med app er en rolle som har mulighet til å logge inn i JulaPro-appen med BankID og hente en unik QR-kode som kan brukes ved kjøp i Julas fysiske varehus. Det er også mulig å gjennomføre kjøp i fysiske varehus ved fremvisning av legitimasjon.

Kjøper netthandel

Kjøper netthandel er en rolle som har mulighet til å logge inn i JulaPro-appen med BankID og hente en unik QR-kode som kan brukes ved kjøp i Julas fysiske varehus. Det er også mulig å gjennomføre kjøp i fysiske varehus ved fremvisning av legitimasjon. Kjøper netthandel har også mulighet til å logge inn på www.jula.no og fullføre kjøp via netthandel. Også der logger man på med BankID.

OBS! Du må selv opplyse personen om at vedkommende har blitt registrert som kjøper netthandel.