• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Tilbakekalling av produkter

Her finner du tilbakekallinger av Julas produkter.

Spotlys 423-325

2019-11-20

Advarsel!

Spotlys (art.nr. 423325) kan ha en feil som innebærer at den ytterste metalldelen, selve pæreholderen, kan være ujordet. Dette gjelder kun for batchnummer 2201448, som ble solgt mellom 17. juni og 29. oktober 2019.

En tannskive står feil vei på noen av produktene, og det medfører at kontakten mellom beskyttelsesjord og metalldelen er mangelfull eller mangler helt. Feilen kan medføre at pæreholderen blir strømførende dersom den indre lederen kommer i kontakt med pæreholderen. Produkter med batchnummer 2201448 skal leveres inn og erstattes med et nytt produkt, eventuelt kan man få pengene tilbake i varehuset.

 

Spørsmål henvises til kundeservice www.jula.no/kundeservice/

 

Vi beklager det som har skjedd og eventuelle problemer som det forårsaker.

Jula AB

Kapp- og gjærsag Scheppach HM90SL

Sag av merket Scheppach art.nr. HM90SL har en alvorlig feil. Koble sagen fra strømforsyning og ikke bruk den før feilen er utbedret.

Det finnes en enkel og godkjent utbedring som Scheppach har tatt frem. Kort sagt dreier det seg om å utstyre laserdekselet med isolert laserbeskyttelse.

Du kan bestille Scheppachs utbedringspakke med instruksjonsmanual og monteringsmateriale – kontakt Jula kundeservice via e-post skjemat på www.jula.no/kundeservice, så sender vi den gratis til deg så snart Scheppach har den klar. Det er viktig at sagen ikke brukes før feilen er fikset.

 

Kapp-/gjærsag HM90SL

Merke:
Scheppach

EAN:
4046664071686

Julas artikkelnummer: 
006981 

Problem:
Det kan ligge opptil 230 V spenning på laserens messingdeksel når kapp-/gjærsagen er tilkoblet strøm. Hvis du berører dette dekselet og samtidig er jordet, går det for øyeblikket ikke an å utelukke alvorlig personfare (personskade, livsfare).

Fare/risiko: 
ELEKTRISK STØT ved berøring av laserdekselet. Livsfare.

 

Vi beklager så mye for feilen og takker for samarbeidsviljen.

Jula AB