• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Hva kan man jobbe med?

Två män med röda skjortor som pratar med varandraJobb i varehusene våre

Jobbe i varehus. Varehuset er hjertet i Julas virksomhet. Her møter produktene kunden, og her møter Julas medarbeidere kunden, øye mot øye. Servicetanken er selvsagt sentral.

I et Julavarehus finnes blant annet varehussjef, gruppeleder og varehusmedarbeidere.

En verden i stadig forandring stiller krav til utdanning. Jula har et så kalt trainerprogram som varehusmedarbeidere kan gjennomgå for å utdanne kolleger innen ulike prioriterte områder.

Man som håller en presentationJobbe på hovedkontoret

Økonomi
Uten god økonomisk styrking ville Jula ikke kunne eksistere. Struktur og nøyaktighet er viktige egenskaper. Økonomiavdelingen gir også ledelsen og organisasjonen korrekt informasjon.

HR
Julas fremste ressurs er medarbeiderne. HR-avdelingen arbeider med rekruttering, introdusering, motivering og utvikling av medarbeiderne i Jula. Sentrale deler for dette arbeidet er lederutvikling, personalutvikling og medarbeiderundersøkelser. Jula-ånden er alltid sentral på alle nivåer i HR-avdelingens arbeid. I tillegg til dette jobber HR-avdelingen også med Employer Branding og lønn. 

Sikkerhet
Julas sikkerhetsavdeling behandler spørsmål om sikkerheten i hele organisasjonen. Det handler om alt fra butikknasking, tyveri og bedrageri til branner og personskader.