• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Tema Hage

Hage

Nå er tiden inne for å lage en spirende hage som du virkelig kan trives i. Lag din egen oase med alt fra grill og utekjøkken til praktiske klippe- og vanningsløsninger. Sjekk også vårt store sortiment av utemøbler, partytelt og eksklusive paviljonger. Våre møbler i kunstrotting er for eksempel både værbestandige og nesten vedlikeholdsfrie.

Slik får du en fin gressplen

Det trenger ikke være vanskelig å få den gressplenen du vil ha. Det trenger heller ikke ta spesielt lang tid. Her viser vi produkter og tips som gjør gressplenen penere.

Se alt til hagestell 

4 trinn til en fin gressplen

1. Rens plenen

Gressplenen trenger hjelp for å bli fin. Det er her du kommer inn. Begynn med å rake bort løv, kvister og lignende. Fjern mosen hvis du ikke vil beholde den. 

2. Gjødsle

Gjødsel motvirker mose, som ofte er et stort problem for gressplener. Gjødsel inneholder næring som er godt for gresset, men som mosen ikke tar til seg. Gjødsle først om våren, og deretter litt senere på sommeren.

3. Klipp ofte

Gressplenen bør klippes ofte og i passe høyde – ikke kortere enn 3–4 cm, så får du en grønn og frodig gressplen! Hvis du klipper gresset for kort, kan gressplenens vekstpunkt bli skadet. I dag finnes det en rekke forskjellige typer gressklippere å velge mellom.

 

4. Rak og plei plenen

Fjern overflødig gress som har blitt liggende etter klippingen – for eksempel om det blir striper. Deretter fortsetter du å pleie gressplenen ved å gi den næring og klippe den regelmessig. 

Greenworks – strømdrevet i hagen

De strømdrevne Greenworks-maskinene drives med enten 24 V- eller 40 V-batterier. Vi har også 230 V-alternativer som du kobler til en stikkontakt. Her kan du se mer av de strømdrevne hageredskapene og maskinene fra Greenworks. 

Se alt fra Greenworks 

Effektiv vedkløyving

Vedkløyving for hånd er god mosjon. Med en vedkløyver blir imidlertid arbeidet både enklere og sikrere, i tillegg til at du unngår å slite deg ut. 

Se alt til vedkløyving 

Vanning

Uavhengig av om du har gressplen og drivhus eller en liten balkong, er det alltid gøy å dyrke noe. Vi har vanningsprodukter som passer til både drivhus og blomsterkasser.

Se alt til vanning