• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Campinglyst!

Alt du trenger til livet utendørs!

Lysten til å begi seg ut i naturen kan iblant være stor, og stadig flere mennesker oppdager fordelene med camping og friluftsliv. Iblant er det imidlertid praktiske utfordringer. Men telting utendørs trenger ikke å være vanskelig. Det er ikke mye som trengs, og med noen enkle tips kan du komme langt, uansett om det blir telting på plenen utenfor ytterdøren eller en tur til sjøen en biltur unna.

4 utstyrstips for campinglivet 

1. Velg telt og tilbehør

Det er enkelt å kjøpe telt etter hvor mange personer som skal få plass. Men det er ofte godt å ha litt ekstra plass, så vurder å velge et større telt for bedre komfort. Deretter er det bare å velge tilbehør som gjør friluftslivet enklere. 

2. Pakk ryggsekken riktig

Med ryggsekk på turen blir det enkelt å bære alt du vil ha med deg, og du har hendene fri til andre ting. For å få god bærekomfort er det et par grunnleggende ting du må huske: Plasser tunge ting nær ryggen for god balanse. Ting du har bruk for ofte eller trenger rask tilgang til, som regntøy, pakkes lett tilgjengelig. Trenger du å feste ting utenpå ryggsekken? Bruk remmer, slik at alt sitter ordentlig. 

3. Gjør klart til en god natts søvn 

Ingenting er så viktig for velværet som en god natts søvn. Hvis man vil pakke lett, holder det ofte med et liggeunderlag. Kanskje til og med et selvoppblåsbart liggeunderlag for ekstra komfort? Du kan også gjøre campingen ekstra eksklusiv. Velg en ekstra tykk luftmadrass og en effektiv pumpe. Da kan du snart våkne opp med nye krefter til en strålende morgen. Vi har også varme, komfortable soveposer til forskjellige temperaturområder. 

 

4. Velg riktige matredskaper og lag gode smaker

Hos oss finner du mange produkter for hyggelige måltider på campingen eller i naturen. Vi har alt fra storm- og gasskjøkken til kokekar, bestikk og espressobrygger for friluftslivet. Vil du heller grille? Se mer for livet utendørs i hagekategorien.

Tid for fiske

Fritidsfiske er en morsom og spennende aktivitet utendørs, så det er ikke rart at det er så populært. For å gjøre det hele enda bedre har vi en rekke produkter som sikrer deg mange vellykkede fisketurer på fritiden. 

Se alt til fiske 

Spinnsett Abumatic Junior

Art. nr. 747000
Et nybegynnersett til innsjøfiske og lettere kystfiske. 

› Les mer

Haspelsett

Art. nr. 744450
Realiser fiskedrømmene! Nybegynnersett tilpasset innsjøfiske.

› Les mer

Haspelsett Cardinal Combo Maxxar

Art. nr. 772199
Eksklusivt og komplett utstyr til innsjøfiske og lettere kystfiske.

› Les mer

 

Haspelsett Cardinal 66

Art. nr. 770018
Haspelsett til innlandsfiske og lettere kystfiske!

› Les mer

 

Havsfiskespö

Art. nr. 772180
Høytytende 6' fiskestang i solid kompositt. Først og fremst beregnet på agnvekter på 100–250 g.

› Les mer