• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Mal utendørs

Mye mer enn fasademaling

Endelig får du forutsetningene for å male og sette farge på hus og hjem. Vår nye, svenskproduserte fasademaling finnes i forskjellige farger og passer like godt til trefasader som utemøbler, ytterdører, stakittgjerder og andre treoverflater utendørs. Med gode pensler og maleredskaper blir det enklere og morsommere å male. Pensler med syntetisk bust brukes til vannbaserte malinger, som våre nye fasademalinger fra HardHead. En stige eller et stillas er utmerket når du maler, slik at du rekker høyere og kan tilpasse arbeidsstillingen bedre.

Til utendørsmaling 

Mye mer enn fasademaling

Endelig får du forutsetningene for å male og sette farge på hus og hjem. Vår nye, svenskproduserte fasademaling finnes i forskjellige farger og passer like godt til trefasader som utemøbler, ytterdører, stakittgjerder og andre treoverflater utendørs. Med gode pensler og maleredskaper blir det enklere og morsommere å male. Pensler med syntetisk bust brukes til vannbaserte malinger, som våre nye fasademalinger fra HardHead. En stige eller et stillas er utmerket når du maler, slik at du rekker høyere og kan tilpasse arbeidsstillingen bedre.

Til utendørsmaling 

Tid for å male

Et ordentlig forarbeid er viktig når man skal male utendørs. Da blir resultatet aller best og holder lengst mulig. Gi overflaten som skal males, en skikkelig vask. Skrap bort gammel maling med et verktøy for malingsfjerning. Pass også på at overflater som skal males, er tørre før du maler. Med en fuktmåler kan du kontrollere at treet er tørt nok. Fuktandelen skal være lavere enn 16 % før maling. Ikke mal på kalde eller solvarme overflater, akkurat passe er best.

Tid för å male

Et ordentlig forarbeid er viktig når man skal male utendørs. Da blir resultatet aller best og holder lengst mulig. Gi overflaten som skal males, en skikkelig vask. Skrap bort gammel maling med et verktøy for malingsfjerning. Pass også på at overflater som skal males, er tørre før du maler. Med en fuktmåler kan du kontrollere at treet er tørt nok. Fuktandelen skal være lavere enn 16 % før maling. Ikke mal på kalde eller solvarme overflater, akkurat passe er best.