• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Tid for å bygge

Tid for å bygge

Det er noe eget med tre. Det er et levende og varmt materiale som er perfekt til et uendelig antall prosjekter utendørs. Med en spikerpistol tilkoblet en kompressor blir det betydelig enklere å bygge. Dessuten har vi byggbeslagene du trenger når du for eksempel vil lage uteplass, stakittgjerde eller espalier. Med jordanker fester du stolpene stabilt uten at du trenger å støpe noe. Det er mye man vil gjøre på denne tiden, og tenk så bra det kan bli.

Tid for å bygge

Det er noe eget med tre. Det er et levende og varmt materiale som er perfekt til et uendelig antall prosjekter utendørs. Med en spikerpistol tilkoblet en kompressor blir det betydelig enklere å bygge. Dessuten har vi byggbeslagene du trenger når du for eksempel vil lage uteplass, stakittgjerde eller espalier. Med jordanker fester du stolpene stabilt uten at du trenger å støpe noe. Det er mye man vil gjøre på denne tiden, og tenk så bra det kan bli.

Med sag blir jobben enkel

Det finnes en mengde elektriske sager i vårt store sortiment. Alt fra stabile kapp-/gjærsager for vinkelsaging til håndholdte stikksager som er perfekte til både rette snitt og kontursaging. Dessuten har vi multiverktøy som passer til de fleste oppgaver. Da kan du stikksage, sage nær kanter, slipe og skrape bort limrester. Med verktøyserien Meec Multiseries blir det enkelt og rimelig å skaffe flere sager. Samme batteri passer i flere verktøy, dermed blir det billigere for deg.

Med sag blir jobben enkel

Det finnes en mengde elektriske sager i vårt store sortiment. Alt fra stabile kapp-/gjærsager for vinkelsaging til håndholdte stikksager som er perfekte til både rette snitt og kontursaging. Dessuten har vi multiverktøy som passer til de fleste oppgaver. Da kan du stikksage, sage nær kanter, slipe og skrape bort limrester. Med verktøyserien Meec Multiseries blir det enkelt og rimelig å skaffe flere sager. Samme batteri passer i flere verktøy, dermed blir det billigere for deg.


Riktig sag til prosjektet

Elektrisk sag er perfekt for å få jobben gjort raskt og enkelt. I filmklippet viser vi hva de forskjellige sagene brukes til, og hvordan de fungerer. 

Start tipsfilmen ved å klikke i ruten.