• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Life hacks – skikkelige hverdagshelter

Life hacks – disse fantastisk enkle knepene som løser hverdagsproblemer, ofte ved å bruke en ting til noe helt annet enn det den er laget for. Ikke helt sjelden får life hacks deg til å tenke ”hvorfor har
jeg ikke kommet på det selv?”.

Her byr vi på våre beste knep!

Pappkasser som skjuler alt

Ta en plastkleshenger og klipp eller skjær et snitt i midten av den underste stangen på kleshenge-ren, så har du fått en perfekt holder til for eksem-pel husholdningspapir. Heng den for eksempel innenfor spiskammersdøren for å spare plass!  

 

 

 

 

 

 Magnetisk hjelpemiddel

Få bedre orden og mer plass på badet ved å montere en magnetlist på veggen der du kan feste hårspenner, neglesakser, pinsetter og annet!

 

 

 

 

 

 

 Et anvendelig brett

Et muffinsbrett fungerer ypperlig til mye mer enn bare å bake fine muffins i. Bruk det for eksempel til å servere tilbehør i til tacofesten, som løk, agurk, dressinger og annet godt. Til isbuffeen kan det også være skikkelig fint å fylle de ulike hullene med forskjellige typer strøssel, frukt og godteri som alle kan plukke fra etter smak og behag!

 

 

 

 

 Knep med galge

Har du en garderobe som begynner å bli trang? Løsne en dratapp fra for eksempel en brusboks og tre den over selve kroken på kleshengeren. I det nederste hullet på tappen kan du nå hekte fast enda en kleshenger og på denne måten få plass til ytterligere et plagg – på en og sam-me kleshenger! Du kan også tre et kjede på kleshengeren og dermed få mulighet til å tre kleshengere gjennom alle hullene i kjedet.

 

 

 

 

Pakk tallerkener praktisk

Vi skal ikke stikke under en stol at det er ganske vanskelig å pakke porselen ved flytting. Du kan imidlertid gjøre prosessen litt enklere ved å legge en papirtallerken mellom hver tallerken når du stabler dem i flytteesken, i stedet for å pakke inn alle i papir eller plast. Papirtallerkenen fungerer som støtdemper og beskyttende lag.

 

 

 

 

Pynt med maskeringstape   

Mangler du en pen ramme til fotografiet du vil henge på veggen? Ikke noe problem! Lag ram-mer eller andre dekorative figurer og mønstre på veggene ved hjelp av maskeringstape eller dekortape i ulike farger og mønstre. Billig, enkelt og unikt for akkurat ditt hjem!