• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Du trenger ikke å gjøre alt selv!

Mye å gjøre, viktige møter eller ute på jobb? Noen ganger passer det rett og slett bedre at noen andre handler. En smart funksjon for deg som JulaPro-kunde er at du kan legge til flere personer som kan handle på ditt kundenummer. Det er enkelt å legge til en ansatt eller en annen du kjenner, så kan de handle fra vårt brede sortiment. Alt styres i JulaPro-appen på telefonen din eller i kontoen din på nettstedet vårt.

Slik legger du til kjøpere i JulaPro-appen
Logg på kontoen din og gå inn under fliken Kjøpere. Der kan du se hvilke personer som har blitt lagt inn på kontoen din. I hjørnet øverst til høyre er det et plusstegn som du kan trykke på. Da får du mulighet til å legge til en person som skal få mulighet til å handle med JulaPro-kontoen din. Skriv inn navn og personnummer, og trykk deretter på Legg til. Deretter kan du trykke på Send invitasjon og velge kommunikasjonskanal (sms, e-post etc.)

Meldingen med invitasjonen inneholder informasjon om hva personen skal gjøre for å laste ned JulaPro-appen og bli lagt til på kontoen. Den nye personen må logge på i appen med personnummer og BankID på mobil, legge inn sine kontaktopplysninger og godkjenner retningslinjene for behandling av personopplysninger.

Når man har blitt lagt til på et kundenummer, kan man begynne å handle med det samme. Den nye personen identifiserer seg i kassen i varehuset med enten QR-koden i JulaPro-appen eller egen legitimasjon. Veldig praktisk!