• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

.


Kom til oss og feire vinterens nyheter!

Vi feirer vinterfest i våre varehus 9. og 10. november! Se vårt unike helgetilbud. Dessuten byr vi på kaffe og kjeks begge dagene kl. 11–14. I tillegg kan du delta i vår konkurranse som pågår i varehusene der du har mulighet til å vinne et gavekort på 500 kroner. Hjertelig velkommen!

Snøskuffe, 79 kr. Spar 70 kr!

Unikt helgetilbud

Snøskuffe fra Hamron!

Til produktene

Knivsett, 179 kr. Spar 120 kr!

Unikt helgetilbud

Knivsett fra Fiskars!

Til produktene

Delta i varehuset
og vinn gavekort
på 500 kr!

Enkel konkurranse for alle! Svar på tre spørsmål, så er du med i trekningen om et gavekort på 500 kroner. Delta i varehusene 9. og 10. november. Lykke til!

Konkurransen pågår 9.–10. november i Julas varehus. Det kåres én vinner per varehus. Vinnerne kontaktes via e-post. Hvis Jula ikke får tak i vinneren innen den tidsrammen som blir oppgitt per e-post, vil en ny vinner kåres. Eventuell skatt på premien betales av vinneren. En jury bestående av personale fra Jula kårer den vinneren som har flest riktige svar og den beste begrunnelsen. Juryens avgjørelse kan ikke overprøves. Jula-ansatte og deres familiemedlemmer får ikke delta i konkurransen.

Konkurransedeltakernes personopplysninger behandles av Jula i den hensikt å administrere og gjennomføre konkurransen, avtale samt i markedsføringshensikt. Personopplysninger til deltakere som ikke vinner, lagres ikke etter at konkurransen er avgjort. Vinnernes kontaktopplysninger lagres ikke etter at vinnerne har mottatt sine premier. Ved å delta i konkurransen samtykker du i at Jula kan presentere navnet ditt og hvilket varehus du konkurrerte i, på sosiale medier, vår hjemmeside og andre markedsføringsflater som Jula bruker, i tilfelle du skulle være en av vinnerne. For mer generell informasjon om hvordan Jula behandler personopplysninger les mer her.

Superbillig!

Julens smarteste kjøp!

Nedsatte produkter til prosjektene dine

Til produktene

shine