• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Arbeidsklær og verneutstyr

Arbeidsklær til ditt neste prosjekt!

Det er lite som er så morsomt som å starte på et nytt prosjekt i hjemmet. Men før du setter i gang, er det viktig at du har skaffet deg riktige klær og verneutstyr. Da blir det ikke bare mer komfortabelt, men du er også betydelig tryggere dersom ulykken skulle være ute. Med våre arbeidsklær og verneutstyr kan du være sikker på at du har det du trenger for at fikserprosjektene dine blir både enklere og morsommere.

Arbeidsklær

Hvis du er riktig kledd, kan du ta en hvilken som helst utfordring. Vi har et bredt og nøye utvalgt sortiment av arbeidsklær som passer for deg.

Herre Dame

Varselklær

Komfortable – men også perfekt når du arbeider i mørket. Våre varselklær er laget for deg som må vises litt ekstra godt når du arbeider. Men også for alle som har lyst til å føle seg komfortable når de jobber med et prosjekt.

Til sortimentet

Vernesko

Det er viktig å ha riktige sko til anledningen. Hvis du tar en kikk på sortimentet vårt, ser du at vi har sko til alle tenkelige jobber. Fleksibilitet og trygghet i hvert skritt, rett og slett.

Til vernesko

Verneutstyr

Hjelmer, knebeskyttere, hørselvern, førstehjelpssett, ørepropper og halvmasker. Hos oss finner du verneutstyret du er ute etter.

Til produktene