Alt for hjemmefiksere til proffe.

Om Jula

Invigning LYN 170315 38

Jula Norge leverer til tross for et utfordrende år

Til tross for et utfordrende år med lave oljepriser og høy dollarkurs leverer Jula i Norge et nytt rekordresultat. – Jeg er stolt av hvordan alle i Jula Norge har stått på for å oppnå disse gode resultatene i fellesskap, sier Per Jacobsen, administrerende direktør.

invigning GLI 130228 02

Jula omsatte for 1,7 milliarder i Norge

Det går fortsatt godt for Jula i Norge. I 2015 ble det omsatt for 1,7 milliarder NOK på det norske markedet. Resultatet før skatt endte på 84 millioner NOK (skatt 22,7 millioner NOK). Omsetningen for Jula-konsernet totalt endte på 5,9 milliarder SEK, med et resultat på 638 millioner SEK (hvorav 143 millioner SEK betales i skatt). Resultat og omsetning er på linje med tidligere år og er noe bedre enn forventet. – Resultatet tyder på finansiell styrke. Vi klarer å tjene penger i et tøft klima. Samtidig blir konkurransen stadig hardere, og det er mange utfordringer som vi må kunne takle på lang sikt. Resultatet gir oss bedre forutsetninger og handlingsrom for fremtiden, sier Per Jacobsen, administrerende direktør.

JulaPro

Jula lanserer kundeklubb for bedrifter og foreninger

JulaPro er Julas nye kundeklubb for bedrifter og foreninger. – Den langsiktige relasjonen til bedrifter og foreninger er viktig for oss. Med JulaPro tar vi steget videre og blir en naturlig del av deres hverdag, sier Per Jacobsen, administrerende direktør.

JulaClub 2 miljoner

JulaClub feirer 2 millioner medlemmer

Julas populære kundeklubb, JulaClub, har nå 2 millioner medlemmer. – Det er utrolig gøy! 2 millioner JulaClub-medlemmer er et bevis på at vi har mange engasjerte kunder som vil ha Julas gunstige spesialtilbud. JulaClub er en ekstremt viktig nøkkelfunksjon i vårt arbeid for alltid å møte kunden på riktig måte, sier Per Jacobsen, administrerende direktør.