Julas kundeservice öppettider

Jula åpner varehus i Sandvika

Nå innvies Julas ellevte varehus i Norge. 7. april åpner Julas varehus i Sandvika, Hamang.
– Jula i Norge er inne i en kraftig ekspansjon. Vi ser frem til innvielsen av varehuset i Sandvika, som er en viktig del i dette arbeidet, sier Per Jacobsen, adm.dir. i Jula Norge AS.

Sandvika er den andre Jula-etableringen i Norge i 2011, men det er ikke den siste. Ekspansjonen i Norge har gått raskt siden Jula etablerte seg i landet i 2008.
– Jula går svært godt for øyeblikket. Med et nytt varehus i Sandvika og med den nye katalogen kommer vi til å sette salgsrekord, sier Per Jacobsen.

Jula i Norge har gått over all forventning. Allerede det første året gikk selskapet med overskudd i Norge. Hvis etableringene i år går i henhold til planen, vil Jula i Norge få en bruttoomsetning på over én milliard i år.

– Vi har ansatte med en svært bred bransjekunnskap som sikrer fortsatt fremgang i Norge, sier Per Jacobsen.

Sandvika fikk bystatus i 2003 og er en del av Bærum kommune, som til sammen har cirka 112 000 innbyggere. Sandvika ligger strategisk til på veien vestover ut av Oslo.

Spørsmål besvares av:
Per Jacobsen, adm. dir. Jula Norge AS, +47 95 11 17 47, per.jacobsen@jula.no
Joachim Frykberg, markedssjef, +46 701-90 29 30, joachim.frykberg@jula.se

Jula AB er et familieeid selskap med hovedkontor og sentrallager i Skara i Sverige. Omsetningen i 2010 var på ca. 3,2 milliarder SEK. Jula har totalt ca. 1300 ansatte. Julas produkter selges via varehus og distansehandel. Jula har totalt 42 varehus i Norge og Sverige. Jula i Sandvika blir det 43. varehuset totalt og det 11. i Norge.

Tillbaka till pressreleaser

Handleliste

Forbered innkjøp, finn hylleplass og kontroller lagerstatus. Les mer her.

Mitt Julavarehus

Velg ditt varehus.

Se informasjonsfilmer om Julas varmeprodukter Anslut

Kjøp gavekort her på jula.no!

Lær deg mer om fjernstrømbrytere

Jobbe på Jula

Pressreleaser fra Jula Norge AS