Alt for hjemmefiksere til proffe.

Om JulaClub

JulaClub-kortSom medlem i JulaCIub får du anledning til å handle utvalgte produkter til en helt spesiell medlemspris. Alt du kjøper gir deg bonus, og for hver investert krone får du poeng som gjøres om til kroner du kan handle for hos Jula.

Få poeng på hele familiens innkjøp
Poeng på alt! Med JulaClub-kortet får du poeng på innkjøpene dine når du drar kortet i kassen. Enkelt å forstå, ikke noe tull, én krone gir ett poeng. Når du har oppnådd 2500 poeng, får du tilsendt en bonussjekk som du kan løse inn neste gang du handler. Bonusen tilsvarer 2 % av de opptjente poengene dine.

Bonus
Som JulaClub-medlem får du alltid bonus på alle kjøp i Julas varehus. Gjelder ikke på kjøp av gavekort eller reservedeler. Månedsbonusen utbetales hver måned etter at det er gjort en bonusutregning fra forrige måned. Når du ha samlet sammen minst 2500 bonuspoeng får du en bonus på 50 kroner som lastes på kortet ditt. Den kan du bruke i et av Julas varehus i Norge. Informasjon om bonusen din sender vi til deg per mail. De kan også spørre i kassen om du har noen bonus du kan bruke. Bonusen er gyldig i fire måneder. Utgående bonus kan ikke forlenges og poengene refunderes ikke til kontoen. 

 

 

 

 

 

 

Velg det kortet som passer for deg
I JulaClub har vi to ulike kort, og du kan velge det som passer for deg. Begge kortene gir poeng på alle kjøp, tilgang til Mine sider med kjøpshistorikk og mange gunstige Club-tilbud. Velg det røde JulaClub-kortet når du vil ha bonus på alle kjøp og gunstige Club-tilbud, men du vil betale kontant. Vil du ha et kort med kreditt og mulighet for delbetaling, velger du sølvkortet vårt – JulaClub Smart.

Med Mine sider får du oversikt
Som JulaClub-medlem har du tilgang til Mine sider. Her kan du enkelt se gjeldende poengsaldo, kjøpshistorikk (kvitteringene dine) og aktuelle tilbud. Her kan du også søke om ekstrakort og oppdatere dine personlige opplysninger.

Bli medlem/registrer mine sider Hvis du er medlem allerede, klikk her for å logge inn