• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Skap din egen belysning
med Anslut System

Anslut System-serien består av en rekke påbyggbare lysslynger og tilbehør som kan kobles sammen med hverandre. Slik kan du skape ditt helt eget system som gir deg akkurat det lyset du er ute etter.

3 grunner til å velge Anslut System

1. Fås i flere varianter

Anslut System består av en rekke lysslynger og tilbehør. Velg fritt blant f.eks. lysslynger og girlandere for å skape akkurat det lyset som du er ute etter.

2. Utendørsgodkjente

Alle slynger og tilbehør fra Anslut System-serien er IP44-klassifiserte, noe som innebærer at de kan brukes utendørs på eiendommen og i hagen.

3. Alle slynger er påbyggbare

Ettersom alle våre slynger og tilbehør har både hann- og hunntilkobling, kan du kombinere belysning og tilbehør fra vårt Anslut System-sortiment.

Alt starter med transformatoren

Uansett hvordan du bygger opp systemet ditt og hvilke lysslynger du ønsker å ha i systemet, starter alt med transformatoren. Den er begynnelsen på systemet ditt, og plasseres i vegguttaket for å strømforsyne alle slynger og tilbehør.

Transformatorens tidsurfunksjon

Transformatorens innebygde, fast programmerte tidsur er tilpasset etter alle døgnets tider for å spare energi og gjøre bruken så enkel som mulig. Hvis du aktiverer tidsur og belysning kl. 17.00, ser skjemaet slik ut. Hvis du heller vil styre belysningen på egen hånd, kan transformatoren – med konstant modus aktivert – kobles inn i et eksternt tidsur.

Forgreningskabel, T-kobling og 5-veiskobling

Brukes til å koble sammen lysslynger og andre komponenter fra Anslut System.

Eksempel på hvordan du kan koble sammen

Til produktene