Gå direkte til innholdetGå direkte til søkGå direkte til søk
  • Fra 2 timers leveringstid
  • Alltid fri frakt til varehus
  • Fri frakt til hentested fra 999,-
  • Åpent kjøp i 60 dager
Jula

Jobbe i Jula!

Liker du fikserglede, en herlig teamfølelse og full fart framover? Vil du jobbe hos en av Nordens største handelsbedrifter innen DIY? Da har du valgt riktig! Jula vokser for, og vi leter stadig etter motiverte og engasjerte kollegaer som vil vokse sammen med oss. Sammen skal vi gi alle mennesker lyst til å fikse ting selv!

Bli en del av Julafamilien!

Jula er en del av det familieeide Jula Holding-konsernet, som har cirka 4500 medarbeidere og virksomheter i blant annet Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Østerrike og Asia.
Det er mange måter å utvikle karrieren din hos oss på. Hvorfor ikke begynne reisen ...

... i varehuset.

Vårt første varehus åpnet dørene i den svenske byen Skara i 1985. I dag har vi over 120 varehus i fire land. Her møter du – som varehusmedarbeider, gruppeleder eller varehussjef – Julas kunder. Du bryr deg om kundeservice, elsker produktene du selger og er der for alle som vil fikse ting selv.

... på sentrallageret

Julas sentrallager i Skara, er det største i Nord-Europa – like stort som 35 fotballbaner! Som medarbeider på lageret er du en del av navet for Julas logistikk. Ved hjelp av trucken og digitale verktøy passer du på at våre produkter når kunden gjennom e-handel eller et av våre varehus.

... på hovedkontoret.

Bli med i gjengen vår som omfatter alt fra IT-eksperter og e-handelsspesialister til innkjøpere og testingeniører. Uansett hva du jobber med er hovedkontoret plassen der du bygger de beste forutsetningene for både varehus og e-handel. Ved vårt hovedkontor i Skara og våre landkontorer i Oslo, Warszawa, Helsingfors og Shanghai er vi cirka 400 medarbeidere med flere spennende roller enn du kanskje var  klar over.

Kjenner du deg igjen i Julaånden?

Vår Julaånd gjennomsyrer alt vi gjør. Den veileder oss i vårt daglige arbeid og hjelper oss å ta bedre beslutninger. Kjenner du deg igjen i vår måte å tenke på? Da kommer du til å trives hos oss! Vi ser etter deg som:

🤗 Er folkelig og ærlig. 
Hos Jula kan du være deg selv og du oppmuntrer også dine kolleger til å være seg selv. Du er ydmyk, inkluderende og holder det du lover. Framfor alt, gjør du ditt beste for å hjelpe kunder og kollegaer på en trygg og trivelig måte.  

🌟 Du tar ansvar. 
Du vil gjøre det bedre, og gjøre en reell forskjell. Og utgjør en virkelig forskjell. Sammen med dine kollegaer tar du ansvar for selskapet og din egen utvikling, men også ovenfor våre kunder og omverdenen.

🤸 Du tror på enkelhet. 
Du går rett på sak, uten å gjøre det komplisert. Du finner enkle løsninger og setter pris på tydelig kommunikasjon med både kollegaer og kunder. Du får ting til å skje – og Jula til å vokse!

🌱 Du drives av nysgjerrighet. 
Du liker en utfordring og tenker gjerne utenfor (verktøy)boksen. Når en kollega kommer med en ny idé, lytter du interessert, siden nytenking skaper inspirasjon og arbeidsglede! 

Du viser handlekraft
Du vil nå høyere mål og slår deg aldri til ro. Der andre ser et problem, ser du muligheter. Du har tålmodighet, våger å ta risikoer og lærer av dine egne feil – fordi du vet at det er verdt det. 

💯 Du er engasjert.
Du brenner for det du gjør og du bryr deg om selskapet, kunden og kollegaene dine. Ditt engasjement utgjør en forskjell. Det skaper samhørighet og gjør at du trives på jobben.

Hva er det beste med å jobbe i Jula?

Møt noen av oss som jobber her og hør hva vi synes om det. Hvem vet – en dag blir vi kanskje kollegaer!

Maria Ragnarsson – Sustainability Manager

«Jeg har fordelen av å kunne jobbe med hele organisasjonen. Felles for hele Jula er engasjement; jeg blir møtt av glade mennesker som ser muligheter. Vi vil mye og vi vil det virkelig! For meg er det også betydningsfullt at jeg kan være fri i min rolle og at vi våger å teste ut nye veier.»

Zebastian Olsson – Store Manager

«Har du drivkraften og viljen kan du skape store ting. Det er det beste med å jobbe i Jula! Jeg har blant annet vært lageransvarlig og ble utlånt som sjefsstøtte i Finland da vi åpnet varehuset i Vasa. Jula satser på deg som brenner for utvikling!»

Sara Jorås – Product Manager

«Det beste med Jula er muligheten til å vokse og utvikle deg i selskapet. Jeg begynte som praktikant i butikk og nå er jeg produktsjef. Jeg verdsetter mest at vi på Jula alltid er engasjerte, motiverte og løsningsfokuserte. Det skaper glede og herlig kollegaer som alltid prøver å være hjelpsomme.»