• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Om Jula

Hööks

Jula Holding-konsernet kjøper Hööks

Det er nå fastslått at Jula-konsernet kjøper Hööks, Skandinavias ledende foretak innen hestesport. – Dette er en milepæl i utviklingen av konsernet. Frem til nå har vi startet opp og utviklet nye virksomheter helt fra bunnen. Med oppkjøpet av Hööks kommer vi til et velfungerende foretak med lang historie, sterke varemerker, trofaste kunder og engasjert personale. Vi ser store muligheter til å styrke virksomheten sammen, sier Karl-Johan Blank, eier og konsernsjef i Jula Holding.

Karl-Johan Blank, Olav Thon og Per Jacobsen

Jula og Thon i et fruktbart samarbeid

Jula og Thon tegner avtale på utviklingsprosjekter for Julavarehus i Norge og Sverige. – Det er en stor vilje fra begge parter som ligger til grunn for at vi har kunnet føre samarbeidet fremover, sier Karl-Johan Blank, Julas eier og konsernsjef.

Blueweare Pro 180810 1

Jula lanserer Pro Workwear

Jula lanserer nå et helt nytt sortiment arbeidsklær, Pro Workwear. Den nye kolleksjonen er omfattende med blant annet bukser, jakker, fleecetøy, T-shirts, undertøy, luer, sokker, hansker, belter og sko. – Med konseptet Pro Workwear hever Jula nivået på arbeidsklær og blir en sterk aktør på markedet. Med det nye sortimentet vil vi nå ut til den bevisste kunden som i dag kanskje ikke handler arbeidsklærne sine på Jula, sier Per-Gunnar Eklöf, forretningsområdesjef for Julas klessortiment.

Ingenting kan stoppe deg nå

Ingenting kan stoppe Julas nye konsept

I mai lanserte Jula det nye kommunikasjonskonseptet «Ingenting kan stoppe deg nå». Det har vært suksess fra dag én. – Den nye kommunikasjonen har leverert over all forventning og blitt svært godt mottatt blant kundene våre, sier Jonas Järrenfors, markedsdirektør.