• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Om Jula

Jula Holding Webb

Jula Holding-konsernet utvikler seg sterkt

I 2019, det første «skikkelige» virksomhetsåret for Jula Holding, har vi hatt en god utvikling av konsernet. Omsetningen lander på rundt 8,2 milliarder SEK med et resultat på ca. 750 millioner SEK. − Vi er naturligvis stolte over utviklingen i 2019, konsernet utvikles sterkt og bredt. Allerede nå ser vi lønnsomme og effektive synergier mellom de ulike virksomhetene, sier Joachim Frykberg, adm.dir. Jula Holding.

Drive In Jula

Jula tilbyr Drive-In

Jula legger alltid vekt på å forstå kunden, og vil møte kundenes ønske om å ta ansvar. I dagens koronapandemi tilbyr Jula nå Drive-In til kundene sine, dvs. en mulighet til å hente pakker fra netthandelen utenfor varehuset på en trygg måte.

JulaClub 160427 Petra Entre Hand Kort Rod

JulaClub feirer 3 millioner medlemmer

Jula har virkelig et jubileumsår i år. Foretaket feirer 40 år med fremgang siden starten i 1979, og nå tilbakelegges ytterligere en milepæl når JulaClub når over 3 millioner medlemmer. – Det føles fantastisk at så mange kunder er engasjerte i Jula, sier Martin Poldahl, Loyalty Manager.

Tio Julavaruhus ska öppna under 2020

Jula fortsetter å vokse – ti nye varehus i 2020

I 2020 kommer Jula til å vokse ytterligere, blant annet ved å åpne flere nye varehus i Sverige, Norge og Polen. – Vi tror på fortsatt vekst på samtlige markeder, ikke minst i Polen som er vårt vekstmarked, sier Joachim Frykberg, adm.dir. Jula.

Jula must

Nå lanserer vi Jula-must

I forkant av årets julehandel lanserer vi den nye Jula-musten. Vi er svært stolte over at vi nå kan tilby kundene vår Jula-must. Det er en drikk som selvfølgelig er inspirert av den tradisjonelle svenske julemusten, men med vår egen oppskrift, sier Christian Blank, forretningsområdesjef for Hjem og husholdning i Jula.