• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Om Jula

Blueweare Pro 180810 1

Jula lanserer Pro Workwear

Jula lanserer nå et helt nytt sortiment arbeidsklær, Pro Workwear. Den nye kolleksjonen er omfattende med blant annet bukser, jakker, fleecetøy, T-shirts, undertøy, luer, sokker, hansker, belter og sko. – Med konseptet Pro Workwear hever Jula nivået på arbeidsklær og blir en sterk aktør på markedet. Med det nye sortimentet vil vi nå ut til den bevisste kunden som i dag kanskje ikke handler arbeidsklærne sine på Jula, sier Per-Gunnar Eklöf, forretningsområdesjef for Julas klessortiment.

Ingenting kan stoppe deg nå

Ingenting kan stoppe Julas nye konsept

I mai lanserte Jula det nye kommunikasjonskonseptet «Ingenting kan stoppe deg nå». Det har vært suksess fra dag én. – Den nye kommunikasjonen har leverert over all forventning og blitt svært godt mottatt blant kundene våre, sier Jonas Järrenfors, markedsdirektør.

Ingenting kan stoppe deg nå

Julas nye kommunikasjonskonsept – Ingenting kan stoppe deg nå!

Hva drømmer du om? Hva inspirerer deg? Hvilke ideer vil du realisere? – Vi vil få flere til å tørre å forsøke og hjelpe flere med å lykkes. Det gjør vi med inspirasjon, kvalitet og lave priser, slik at alle som ønsker det, får oppleve den mest fantastiske følelsen i verden: Ingenting kan stoppe meg nå!, sier Jonas Järrenfors, Julas markedssjef.

Invigning nytt Julavaruhus i Norge

Jula feirer ti år i Norge

I april 2008 åpnet det første Julavarehuset i Norge. Det skjedde i Trondheim, nærmere bestemt på Lade. Nå feirer Jula ti år i landet. – Det har vært en fantastisk reise. Vi har gått fra null til en omsetning på to milliarder, og i dag er vi en aktør som konkurrerer med de aller største på markedet, sier Per Jacobsen, adm.dir.

black friday instagram logo SE

70 jobber ekstra når Jula satser stort på «Black Friday»

Den amerikanske begivenheten Black Friday har kommet til Europa for fullt, og det endrer de etablerte handlemønstrene. Jula har forberedt seg godt på det kommende inntoget: 70 medarbeidere jobber ekstra på sentrallageret i helgen. – Vi vil alltid møte kunden på best mulig vis, og da må vi planlegge deretter, sier Per Jacobsen, administrerende direktør. Vi kommer til å jobbe dobbeltskift hele Black Friday-helgen for å få ut alle bestillinger fra nettbutikken. Fra fredag til mandag forventer vi å sende ut flere bestillinger enn det vi normalt gjør på en måned.