• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Om Jula

Hard Head verktygstavla

Jula åpner varehus i vakre Molde

Nå åpner Julas nye varehus i vakre Molde. Jula har lenge lett etter en plass å etablere seg i Molde, og det nye varehuset fyller et tomrom på kartet mellom Kristiansund og Ålesund.

tc feb2 20 skruvagare 1200X628px

Jula åpner varehus 35 i Norge – Det tredje Julavarehuset i Bergen

Jula fortsetter å ekspandere raskt på det norske markedet. Torsdag den 17. september åpner et nytt Julavarehus i Laguneparken i Bergen. − Lagunen i Bergen har alltid ligget høyt oppe på prioriteringslisten, fordi det er et svært sterkt handelssentrum i Norge. Det fine samarbeidet med Olav Thon har nå gjort det mulig for oss å åpne, noe vi er svært glade for, sier Karl-Johan Blank, Julas eier og konsernsjef.

Jula Holding Webb

Jula Holding-konsernet utvikler seg sterkt

I 2019, det første «skikkelige» virksomhetsåret for Jula Holding, har vi hatt en god utvikling av konsernet. Omsetningen lander på rundt 8,2 milliarder SEK med et resultat på ca. 750 millioner SEK. − Vi er naturligvis stolte over utviklingen i 2019, konsernet utvikles sterkt og bredt. Allerede nå ser vi lønnsomme og effektive synergier mellom de ulike virksomhetene, sier Joachim Frykberg, adm.dir. Jula Holding.

Drive In Jula

Jula tilbyr Drive-In

Jula legger alltid vekt på å forstå kunden, og vil møte kundenes ønske om å ta ansvar. I dagens koronapandemi tilbyr Jula nå Drive-In til kundene sine, dvs. en mulighet til å hente pakker fra netthandelen utenfor varehuset på en trygg måte.

JulaClub 160427 Petra Entre Hand Kort Rod

JulaClub feirer 3 millioner medlemmer

Jula har virkelig et jubileumsår i år. Foretaket feirer 40 år med fremgang siden starten i 1979, og nå tilbakelegges ytterligere en milepæl når JulaClub når over 3 millioner medlemmer. – Det føles fantastisk at så mange kunder er engasjerte i Jula, sier Martin Poldahl, Loyalty Manager.