• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Om Jula

outlet IMG 0846

Jula Outlet lanseres i Norge

Jula lanserer nå sitt outletkonsept i Norge, og først ut er Sandvika. – Vi er glade for at vi nå kan utvide virksomheten ytterligere ved å åpne vår første Jula Outlet i Norge, sier Karl-Johan Blank, Julas eier og konsernsjef.

Julavaruhus

Jula skriver leieavtale i nytt handelsområde i Alta.

Detaljene for et nytt handelsområde i Alta vil bli ferdig planlagt i løpet av sommeren. Deretter begynner byggingen av det nye kjøpesenteret som etter planen skal stå klart til høsten 2022, og der blir Jula en av de nye leietakerne.

Hard Head verktygstavla

Jula åpner varehus i vakre Molde

Nå åpner Julas nye varehus i vakre Molde. Jula har lenge lett etter en plass å etablere seg i Molde, og det nye varehuset fyller et tomrom på kartet mellom Kristiansund og Ålesund.

tc feb2 20 skruvagare 1200X628px

Jula åpner varehus 35 i Norge – Det tredje Julavarehuset i Bergen

Jula fortsetter å ekspandere raskt på det norske markedet. Torsdag den 17. september åpner et nytt Julavarehus i Laguneparken i Bergen. − Lagunen i Bergen har alltid ligget høyt oppe på prioriteringslisten, fordi det er et svært sterkt handelssentrum i Norge. Det fine samarbeidet med Olav Thon har nå gjort det mulig for oss å åpne, noe vi er svært glade for, sier Karl-Johan Blank, Julas eier og konsernsjef.

Jula Holding Webb

Jula Holding-konsernet utvikler seg sterkt

I 2019, det første «skikkelige» virksomhetsåret for Jula Holding, har vi hatt en god utvikling av konsernet. Omsetningen lander på rundt 8,2 milliarder SEK med et resultat på ca. 750 millioner SEK. − Vi er naturligvis stolte over utviklingen i 2019, konsernet utvikles sterkt og bredt. Allerede nå ser vi lønnsomme og effektive synergier mellom de ulike virksomhetene, sier Joachim Frykberg, adm.dir. Jula Holding.