• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Om Jula

Ingenting kan stoppe deg nå

Julas nye kommunikasjonskonsept – Ingenting kan stoppe deg nå!

Hva drømmer du om? Hva inspirerer deg? Hvilke ideer vil du realisere? – Vi vil få flere til å tørre å forsøke og hjelpe flere med å lykkes. Det gjør vi med inspirasjon, kvalitet og lave priser, slik at alle som ønsker det, får oppleve den mest fantastiske følelsen i verden: Ingenting kan stoppe meg nå!, sier Jonas Järrenfors, Julas markedssjef.

Invigning nytt Julavaruhus i Norge

Jula feirer ti år i Norge

I april 2008 åpnet det første Julavarehuset i Norge. Det skjedde i Trondheim, nærmere bestemt på Lade. Nå feirer Jula ti år i landet. – Det har vært en fantastisk reise. Vi har gått fra null til en omsetning på to milliarder, og i dag er vi en aktør som konkurrerer med de aller største på markedet, sier Per Jacobsen, adm.dir.

black friday instagram logo SE

70 jobber ekstra når Jula satser stort på «Black Friday»

Den amerikanske begivenheten Black Friday har kommet til Europa for fullt, og det endrer de etablerte handlemønstrene. Jula har forberedt seg godt på det kommende inntoget: 70 medarbeidere jobber ekstra på sentrallageret i helgen. – Vi vil alltid møte kunden på best mulig vis, og da må vi planlegge deretter, sier Per Jacobsen, administrerende direktør. Vi kommer til å jobbe dobbeltskift hele Black Friday-helgen for å få ut alle bestillinger fra nettbutikken. Fra fredag til mandag forventer vi å sende ut flere bestillinger enn det vi normalt gjør på en måned.

Jula medarbetare

Jula åpner to varehus samme dag

I løpet av 2017 har Jula lansert og utviklet en helt ny netthandel, og nylig introduserte vi konseptet «Hent i varehus». Samtidig fortsetter vi med å åpne nye varehus i samme hastighet som før. 19. oktober åpner to nye Julavarehus på samme dag. Et i Norge, Arendal, og et i Sverige, Varberg. – Det er kjempegøy, med høye forventninger og mye glede. Det er ikke hver dag vi åpner to nye varehus på samme dag. Det eneste som er leit, er at man ikke får mulighet til å være med på begge åpningene og møte alle Julakundene og de spente Julamedarbeiderne som har jobbet hardt for å bygge opp det nye varehuset, sier Karl-Johan Blank, Julas eier.

Hämta i varuhus

Jula lanserer «Hent i varehus»

Tidligere i år startet Jula opp en helt ny netthandel. Nå tar vi neste trinn i utviklingen av det nye konseptet, og det er «Hent i varehus». – Å bestille på nettet og få varen direkte fra hovedlageret til et valgfritt Julavarehus for deretter å hente det er et svært populært alternativ. Det ser vi tydelig i testene våre og i tilbakemeldingene vi får fra kundene, sier Per Jacobsen, administrerende direktør.