• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Om Jula

20190514 180320

Samarbeidet mellom Jula og Thon bærer frukt – Jula åpner i Töcksfors

Nå åpner Jula i Töcksfors på grensen mellom Sverige og Norge. Det er samarbeidet mellom Jula og Thon som nå resulterer i et helt nytt varehus. – Vi ser stort potensiale i grensehandelen. Sammen med Thon har vi nå svært gode forutsetninger for å videreutvikle dette, sier Karl-Johan Blank, Julas eier og konsernsjef.

Hööks

Jula Holding-konsernet kjøper Hööks

Det er nå fastslått at Jula-konsernet kjøper Hööks, Skandinavias ledende foretak innen hestesport. – Dette er en milepæl i utviklingen av konsernet. Frem til nå har vi startet opp og utviklet nye virksomheter helt fra bunnen. Med oppkjøpet av Hööks kommer vi til et velfungerende foretak med lang historie, sterke varemerker, trofaste kunder og engasjert personale. Vi ser store muligheter til å styrke virksomheten sammen, sier Karl-Johan Blank, eier og konsernsjef i Jula Holding.

Karl-Johan Blank, Olav Thon og Per Jacobsen

Jula og Thon i et fruktbart samarbeid

Jula og Thon tegner avtale på utviklingsprosjekter for Julavarehus i Norge og Sverige. – Det er en stor vilje fra begge parter som ligger til grunn for at vi har kunnet føre samarbeidet fremover, sier Karl-Johan Blank, Julas eier og konsernsjef.