Gå direkte til innholdetGå direkte til søkGå direkte til søk
  • Fra 2 timers leveringstid
  • Alltid fri frakt til varehus
  • Fri frakt til hentested fra 999,-
  • Åpent kjøp i 60 dager
Jula

Bærekraft og ansvar

Vi på Jula ønsker å motivere deg til å fikse ting selv. Men vi vil også at kommende generasjoner skal kunne fikse ting selv. Derfor tar vi vårt bærekraftsarbeid på stort alvor. Dette er hva vi gjør for at du skal kunne ta bærekraftige valg til en lav pris.

Er det mulig å kombinere bærekraft med lave priser?

Ja, sier vi! Gjennom å tenke langsiktig, ressurseffektivt og grundig i de valgene vi gjør, kan vi minske klimaavtrykket vårt – og gi deg som Jula-kunde et veldig godt tilbud!

Med utgangspunkt i FNs verdensmål har vi tatt fram 3 fokusområder hvor vi kan være med og påvirke: Klimanøytral 2030, Klimasmarte tilbud og Ansvar og ærlighet.

Klimanøytral 2030.

Før Jula-produktet når deg ønsker vi at det skal ha reist med fossilfri transport og vært i lokaler oppvarmet av fornybar energi. Det er en del av vår strategi å bli klimanøytrale innen 2030. Det er også en måte å gjøre vårt på, for å oppfylle FNs verdensmål nr. 7 (Bærekraftig energi for alle) og 13 (Bekjempe klimaendringer).

🌍 Slik skal vi nå målet vårt

Klimasmarte tilbud.

Hva er egentlig et klimasmart tilbud? Vel, gjennom vår ambisjon om å tilby innovative, energi- og ressurseffektive og grundig testede produkter, gjør vi det enklere for deg å gjøre et mer klimasmart kjøp. Da jobber vi samtidig mot FNs verdensmål 11 (Bærekraftige byer og samfunn), 12 (Bærekraftig forbruk og produksjon) og 15 (Økosystemer og biologisk mangfold).

🌍 Oppdag våre klimasmarte tilbud

🌍 Ta en titt inn i vårt kvalitetssenter

Ansvar og ærlighet.

Når vi stiller krav til våre leverandørers arbeidsforhold og sørger for at våre ansatte trives på jobben, tar vi et reelt ansvar.  Og jobber samtidig med FNs verdensmål 5 (Likestilling), 8 (Anstendige arbeidsforhold og økonomisk vekst) og 10 (Redusert ulikhet). Vi engasjerer oss også i samfunnet og støtter flere fantastiske organisasjoner!

🌍 Derfor stiller vi krav til våre leverandører

🌍 Slik tar vi vare på våre ansatte

🌍 Åpenhetsloven