• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Julas lojalitetsprogram for bedrifter og foreninger heter JulaPro og ble startet i 2016. Programmet er utviklet for å tilby alle virksomheter smarte og enkle løsninger i hverdagen. Konseptet finnes i Norge, Sverige og Polen, og det er under kontinuerlig utvikling for å møte våre kunders behov og ønsker.

JulaPro tilbyr bedrifts- og foreningskunder et bredt og prisgunstig sortiment av produkter til hele virksomheten. Dessuten er det muligheter for flere fleksible betalingsmetoder. Som JulaPro-kunder får dere tilgang til fantastiske månedstilbud og alltid minst 5 % rabatt på kjøpene*.
*) Gjelder ikke kjøp av gavekort/reservedeler.

JulaPro-kontoen får dere en komplett oversikt over alle viktige dokumenter. Administratoren for kontoen legger enkelt til flere medarbeidere og tildeler autorisasjoner for kjøp i varehus og online. Innlogging til kontoen skjer trygt og sikkert med BankID eller BankID på mobil på Jula.no.

 

Fordeler som JulaPro-kunde

JulaPro-kontoen – Komplett oversikt

Administrer alle innkjøpene deres på én konto – raskt og sikkert. Logg inn med BankID / BankID på mobil på Jula.no. Følg opp kjøp, fakturaer, legg til / endre brukere, se unike tilbud og hvem som har handlet online eller i varehus. Les mer om hva JulaPro-kontoen innebærer.

Rabatt på alle kjøp*

Få tilgang til JulaPro-rabatten, som gir dere minst 5 % avslag i kassen.
*) Rabatten gjelder ikke for gavekort og reservedeler. JulaPro-rabatten kan ikke kombineres med allerede rabatterte Black Friday-tilbud

Enkel kjøpsprosess i varehus og online

Å handle hos Jula skal gå raskt og selvfølgelig være trygt, både i varehus og online. På JulaPro-kontoen oppretter dere enkelt kjøpsreferanser, kostnadssteder og legger til medarbeidere.

Fleksible betalingsmetoder 

Velg betalingsmåte etter hva som passer best for virksomheten: kontantkjøp eller faktura/e-faktura. JulaPro tilbyr 30 dagers faktura* fra kjøpsdato. Alle fakturaer er spesifisert med hvilke kjøp fakturaen gjelder, og hvem som har kjøpt. Ytterligere merking kan legges til.

*) En kredittsøknad må innvilges i forkant.