• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Søknad - Bedrifter og offentlig forvaltning

Vi har laget JulaPro for at din bedrift skal kunne få mer ut av Jula. Vi er overbevist om at virksomheten din kommer til å ha stor glede av vårt store sortiment med gode priser.

Søknadsinformasjon

Søknad om JulaPro kan gjøres nedenfor eller i nærmeste Julavarehus.

 

Jeg representerer en bedrift med én eller flere firmategnere

Hvis bedriften din har et opplegg der du i henhold til statuttene kan tegne firmaet alene, kan du enkelt søke om JulaPro ved hjelp av BankID / BankID på mobil på lenken nedenfor.

* Les fullstendige vilkår og integritetspolicy for JulaPro.

Jeg representerer en offentlig forvaltningsorganisasjon

Søknad om JulaPro krever en manuell søknadshåndtering for offentlige forvaltningsorganisasjoner. Søknadsprosessen må kompletteres med aktuelt registreringsbevis eller møteprotokoll der det fremgår hvem som er firmategner(e) og kontoeier.

Ønsker dere å handle på faktura/e-faktura, skal virksomhetens siste regnskap legges ved. Fyll ut PDF-skjemaet (klikk på lenken nedenfor), skriv ut dokumentet, signer og returner det til oss. Kompletter søknaden med siste årsregnskap samt registreringsbevis eller protokoll hvor det fremgår hvem som er firmategner/autorisert person.

Signert søknad med dokumentasjon sendes til: cs.julaproapply@jula.com (skannet) eller i posten til: Jula Sverige AB, Kundcenter/JulaPro, Box 363, 532 24 Skara.

* Les fullstendige vilkår og integritetspolicy for JulaPro