• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Hvorfor Jula?

Man i röd t-shirtEkspansivt

Jula er et selskap i vekst med en tydelig visjon om fortsatt ekspansjon. Det er med andre ord full fart fremover som gjelder. Hos Jula er forandring det eneste som er konstant. Å jobbe i en organisasjon i stadig forandring stiller selvfølgelig krav, men det er samtidig utviklende og gir gode karrieremuligheter.

Stabilt

Familiebedriften gir en utholdenhet uten kvartalsøkonomiens kortsiktighet. Hos Jula finnes utholdenheten og musklene til å være nysgjerrig og å utvikles.

Nysgjerrighet

Hos Jula er nysgjerrighet en dyd. Nysgjerrigheten driver Jula fremover på mange ulike måter. Julas sortiment skapes for en stor del av nysgjerrighet innenfor nye løsninger som kan gjøre livet lettere for kunden.

Gøy

En nysgjerrig organisasjon i forandring tilbyr nærmest uendelige muligheter. Det er morsomt å jobbe i et foretak som tilbyr store muligheter.

Ansvarsfullt

Med stor styrke følger stort ansvar. Hos Jula er vi overbevist om at engasjement og deltakelse gir fremgang. Vi har høye forventninger og gir stort ansvar og stor handlefrihet. Jula tar til og med ansvar gjennom et sterkt CSR-arbeid med fokus på en bærekraftig utvikling, sosialt ansvar, etikk, kvalitet, produktsikkerhet og miljø.