• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 14.000 nøye utvalgte produkter

Dette er Jula

Julas forretningsidé

Forretningsidé

Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter over hele verden uten mellomhender. Med røttene i den Skaraborgske jorden, nærheten til våre kunder og en ekte følelse for hva kundene våre vil ha, ser fremtiden virkelig lys ut. Julas vareutvalg har økt i løpet av årene, og bredden nærmer seg det komplette vareutvalget, for hobbysnekkere og proffe det er i dag. I sortimentet finnes blant annet verktøy, maskiner, arbeidsklær, hageprodukter, farger og kjøkkenredskaper.

 

Julas visjon

Julas visjon

Jula gjør livet lettere for kreative hjemmefiksere og proffe over hele verden. Jula tilbyr gjennom vareutvalget løsninger for en enklere hverdag.  Med såkalte produktstiger, bra-bedre-best er det lett å velge riktig produkt etter behov.  Tanken er at en glad amatør har andre behov enn en proff.

Jula vil at kunden skal få riktig vare til riktig pris på riktig sted.

 

Jula-ånden

Julas suksess er summen av medarbeiderne våre. Pratbubbla Jula-åndenDen entreprenørsånden og fremgangskulturen som gjennomsyrer hele bedriften har vært med fra starten på gården Jultorp på Varaslätten.

"Drivkraften bak det meste er viljen til å finne nyheter, til å finne den neste salgssuksessen. Den kraften er akkurat den samme i dag som da vi startet. Det gjelder alt, fra den minste skruen til de aller største varene."

Karl-Johan Blank, hovedeier og konsernsjef

Jula-ånden er vår måte å være på. Jula-ånden er kulturen som har bygd Jula, og som gjør oss fremgangsrike. Enkelt forklart er Jula-ånden væremåten vår i hele organisasjonen fra Nord-Norge ned til Sør-Polen, i varehusene våre, på lageret og på kontoret.

Rett på mål
Jula har alltid gått rett på mål, det er den korteste veien. Vi går for eksempel rett til produsenten i stedet for å gå om dyre mellomledd – til glede for kundene våre.

Nysgjerrighet driver oss
Jula utvikler seg kontinuerlig, og endring er det eneste som er konstant. Derfor er nysgjerrighet og fleksibilitet avgjørende i vårt arbeid for forbedring.

Folkelig og ærlig
Jula er ærlig, beskjeden, ydmyk, vi er som folk flest. Vi bryr oss om hverandre, og vi kjenner igjen kundene våre i oss selv.

Kunden er alt
Hos oss betyr kunden alt. Alt vi gjør, gjør vi for å gjøre livet lettere for kundene våre.

Tjen en krone
Vi vet at selskapets lønnsomhet er en forutsetning for vår vekst og eksistens. Derfor leter vi hele tiden etter måter å kutte kostnader og tjene en ekstra krone på.

Vi jobber hardt
Vi er overbeviste om at engasjement og deltakelse gir suksess. Med høye forventninger og ansvarsfølelse utvikles vi både som medarbeidere og selskap.