• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Grillglede

Spis ute

Er det ikke herlig når vi endelig kan nyte maten utendørs? Uansett om man befinner seg ute i naturen eller i hagen, smaker alt litt bedre ute i det fri. Dekk bordet utendørs og gjør måltidene til noe familien eller vennegjengen gjør sammen. Som alltid har vi alt du trenger av grillutstyr og utemøbler. Akkurat nå har vi også spennende produkter som røykflis og pizzastein i sortimentet!

Se alt til grill 

Gjør grillen om til en pizzaovn!

Snart kan du ha en sprø og hjemmelaget pizza å fylle tomme mager med. Lag din egen pizza ute – med en pizzastein på grillen blir det enkelt. Start filmklippet ved å klikke i ruten ved siden og se hvordan du kan gjøre det.

 Resept - Pizza

4 grunnleggende grilltips

1. Valg av grill

Valget av grill er mest et spørsmål om smak og behag. Med gass får du raskt høy varme og en jevn grillflate. Med en elektrisk grill kommer du også raskt i gang og slipper mye røyk. En kullgrill krever litt mer arbeid, men mange synes at kullet gir en karakteristisk grillsmak som gjør det verdt det. 

2. Kull eller briketter

Hvis du har valgt kullgrill, er neste spørsmål: kull eller briketter? Kull må tennes omtrent en halvtime før du skal grille. Da rekker kullet å få riktig temperatur og den perfekte grå overflaten. Briketter må tennes enda tidligere for å få den rette gløden, men de holder derimot lenger på temperaturen enn kull gjør. 

3. Tenne kullgrill

Det er selvsagt viktig å få fart på kullgrillen. Da er det greit å ha litt opptenningshjelp. Hos oss finner du utstyr som tennvæske, grillvifte, grilltenner, tennkubber med mer. 

 

4. Vedlikehold grillen

Uansett grilltype så holder den lenger hvis du tar vare på den. Rengjør grillristen mens den er varm, da blir det enklere. Bruk en grillbørste til å skrape bort det verste belegget. I påvente av neste grilling har vi også beskyttelsestrekk til flere typer grill.