• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Stell i hagen

Vårrengjøring utendørs

Det er deilig å ha det fint og ordentlig ute. Vi har redskapene du trenger til å få hagen til å spire igjen. Bruk en rosesaks til å klippe stilker og blader av staudene. Trær og busker må også beskjæres. Da kan en litt større grensaks eller grensag passe best. Luk også ugress i busker, bed, grusganger og steinbelegninger før det rekker å få feste og gro. Vi har ugressmiddel og verktøy for ugressbekjempelse.

Se alt til hagearbeid 

Vårrengjøring utendørs

Det er deilig å ha det fint og ordentlig ute. Vi har redskapene du trenger til å få hagen til å spire igjen. Bruk en rosesaks til å klippe stilker og blader av staudene. Trær og busker må også beskjæres. Da kan en litt større grensaks eller grensag passe best. Luk også ugress i busker, bed, grusganger og steinbelegninger før det rekker å få feste og gro. Vi har ugressmiddel og verktøy for ugressbekjempelse.

Se alt til hagearbeid 

Vedlikehold plenen 

Det er herlig med en velpleid plen om sommeren. Fjern høstens og vinterens kvister og løv med en rive eller rake, vi har flere. Gjødsel motvirker mose, som ofte kan bli et stort problem. Husk å gjødsle i løpet av våren før alt begynner å gro, men ikke under sterkt solskinn, da kan plenen bli svidd. Klipp gresset ofte, da holder det seg enklest i god stand. Med en gresstrimmer får du det også fint på de vanskelig tilgjengelige stedene i hagen.

Vedlikehold plenen 

Det er herlig med en velpleid plen om sommeren. Fjern høstens og vinterens kvister og løv med en rive eller rake, vi har flere. Gjødsel motvirker mose, som ofte kan bli et stort problem. Husk å gjødsle i løpet av våren før alt begynner å gro, men ikke under sterkt solskinn, da kan plenen bli svidd. Klipp gresset ofte, da holder det seg enklest i god stand. Med en gresstrimmer får du det også fint på de vanskelig tilgjengelige stedene i hagen.

Kompostering

Kompostjord er noe av det beste du kan bruke for å få en fin plantejord. Bruk nett, pallekarmer eller våre ferdige komposter.

Se mer kompost 

Vanning

Uavhengig av om du har gressplen, drivhus eller en liten balkong, er det alltid gøy å dyrke noe. Vi har vanningsprodukter som passer til både drivhus og blomsterkasser.

Gå til vanning 

Høytrykksspyler

Med en kraftig høytrykksspyler er det enkelt å rengjøre ulike flater utendørs. Vi har mange å velge mellom. Oppdag hele utvalget av høytrykksspylere og se tipsfilmen vår.

Gå videre til siden