• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Verktøyene du trenger for å bygge terrasse

Hvis du skal bygge en terrasse, trenger du de riktige verktøyene til prosjektet – og verktøykassen har lett for å bli full fort. Men det er skrutrekkeren, kapp- og gjærsagen og laseren som er viktigst til denne oppgaven. Her har vi samlet verktøy du trenger og tips til hvordan du bygger.

Noen tips før du setter i gang med prosjektet

Hvilken type stolpesko skal jeg bruke?

Stolpesko brukes for å heve stolper og bærebjelker opp fra bakken for å holde fukten unna, samtidig som konstruksjonen blir sterkere og mer robust. Det vanligste er at stolpesko støpes inn for å holde oppe bærebjelken. Stolpesko finnes med både L- og U-profil og som justerbar modell. Du kan også bruke jordankere (også kalt bakkeskruer) til å skape et stabilt grunnlag uten at du trenger å grave eller støpe.

Oppdag terrasseverktøyet fra HECO

Terrasseverktøyet fra Heco gjør at du kan skru fast terrasseplankene i bærebjelken fra siden, i stedet for i midten av planken. Slik får du en barfotvennlig terrasse uten synlige skruhoder, sprekker og flis.

Verktøy for justering og riktige mål

Når du skal bygge terrasse, er det lett å fokusere mest på byggeverktøyene, men uten et måleverktøy kommer du ingen vei. Til justering og måling under prosjektet fungerer det utmerket å bruke den klassiske meterstokken og et langt vaterpass. Et laserinstrument kan også være et alternativ, men husk at det kan være vanskelig å se laserlinjen i dagslys.

Oppdag fordelene med komposittdekke

Få et trelignende terrassedekke helt uten kvister og flis. Det eneste nødvendige vedlikeholdet er at du vasker det med vann ved behov.