• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Gjør som mange andre huseiere allerede har gjort – skaff deg luftvarmepumpe!

Luftvarmepumpen har virkelig gjort seg fortjent til sin plass i hjemmet det siste tiåret. Det er ikke så vanskelig å forstå hvorfor med tanke på hvor effektive, billige og vedlikeholdsfrie de er. Reduser strømutgiftene med gi hjemmet, garasjen eller hytta en luftvarmepumpe!

 

Hvorfor skal jeg anskaffe en luftvarmepumpe?

  • Du kan redusere strømkostnadene dine med opptil 40 %
  • Du kommer hjem til et oppvarmet hus
  • Kan brukes som avfukter og klimaanlegg

Hvordan fungerer en varmepumpe?

Gi den litt elektrisitet – få tilbake mye varme

Varmepumpeteknologien er den samme som i et kjøleskap. I stedet for å generere kulde, avgir den varme gjennom å utvinne energi fra luften ute. Du bruker litt strøm på å drive varmepumpen, og får ut en stor mengde varmeenergi. I en luft/luft-varmepumpe varmes luften opp og spres i rommet av viften til innedelen. 

Visste du at? Koblingen mellom tilført elektrisitet og utvunnet varme måles i SCOP (Seasonal Coefficient of Performance, eller varmefaktor som det også kalles).

Våre luftvarmepumper passer:

For deg som varmer opp huset med elektrisitet – senk strømregningen i vinterkulda

I hus med direktevirkende strøm kan det være vanskelig å bytte primær varmekilde uten en stor investering. En luftvarmepumpe krever ikke legging av vannrør, plass til en stor tank eller store investeringer. Det er en effektiv og praktisk løsning for å redusere strømkostnadene med opptil 40 %.

For deg som vil ha varme i garasjen eller på verkstedet

Luftvarmepumpen er et billig og populært alternativ for å varme opp garasjer, verksteder, annekser og andre ubebodde steder. Med en varmepumpe kan du få opp varmen når du holder på i garasjen. Samtidig kan du sørge for at bilen oppbevares på et varmt sted slik at du slipper å skrape ruter og sette deg inn i en iskald bil om vinteren.

For deg som vil ha trygg oppvarming av hytta eller sommerhuset

Det kan være en vanskelig oppgave å finne god oppvarming når man skal balansere fleksibilitet og driftskostnader opp mot hverandre. Luftvarmepumpen gir trygg og billig oppvarming til fritidshuset både når du er der og ikke er der, den klarer seg selv.

Varmepumpetilbehør for en komplett installasjon

Konsoll eller stativ til å feste utedelen? Konsollen fester varmepumpens utedel rett på veggen. Et stativ monteres derimot på bakken for å minimere lyd og vibrasjoner, noe som er spesielt bra om man har trekledning.

Hva slags tilbehør beskytter mot vær, vind og sollys? Vårt heldekkende varmepumpehus gir utedelen beskyttelse mot regn, sol og vind. Det finnes også et tak man kan legge til, og en kanalpakke som beskytter gasslangene og gir en penere installasjon.

Husk installasjonen – kvalitetssikre varmepumpen din

Følg loven, unngå problemer og sørg for at luftvarmepumpen fungerer som den skal. Få den installert av en sertifisert installatør fra vår samarbeidspartner Inselo. Du kan også finne sertifiserte installatører på www.incertonline.se.

I henhold til gjeldende lover må dette produktet installeres av en sertifisert installatør. Derfor vil du etter å ha kjøpt luftvarmepumpe bli kontaktet av vår installasjonspartner INSELO. Når de tar kontakt kan du velge å benytte deres installasjonstilbud eller angi sertifikatnummer på den installatøren du skal bruke.

Heldekkende installasjon – tekniker utfører hele installasjonen

Fra 4899,-

Tekniker utfører en standardinstallasjon inkludert montering, installasjon og idriftsetting. Arbeidet utføres av lokale installatører i samarbeid med Inselo. Samtlige montører er sertifiserte.

Les mer om dette under Viktig informasjon på produktsidene.

Godt å vite om luft/luft-varmepumper

  • Varmepumper er et tillegg til en primær varmekilde og er vanligvis ikke tenkt å dekke hele husets varmebehov.
  • Ved lavere utetemperaturer synker varmepumpens effektivitet og virkningsgrad. De avgir ikke samme varme ved temperaturer ned mot –15 °C.
  • Variable faktorer, som strømpris, isolering, tykkelse på vinduene og takhøyde påvirker driftskostnadene og varmebehovet ditt. Utregninger bør gjøres individuelt for hvert tilfelle for å unngå å installere en overdimensjonert eller underdimensjonert varmepumpe.