• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Tilbud for deg som er medlem i JulaClub Smart

Gå ikke glipp av Smart-tilbudet! Du får 10% tilbake – i form av en bonussjekk – på kjøpsbeløpet når du handler for minst 1000 kr og velger å delbetale i opptil 10 måneder. Tilbudet aktiveres først etter kjøpet på 1000 kr og delbetalingen er rentefri! Kampanjen pågår 1–30/9. Når kjøpet er gjennomført inngår også delbetalingskjøp både før og etter dette kjøpet, i kampanjeperioden.  

Når siste betaling er gjennomført får du bonussjekken på bonuskontoen din.

Tilbudet gjelder medlemmer i JulaClub Smart i perioden 1–30/9 2019, på nett og i varehus. Fakturaavgift på 29 kr tilkommer etter den første fakturaen.

 

Bli JulaClub Smart-medlem
Søk elektronisk her, eller i Julavarehuset. Det er enkelt, raskt og du kan begynne åmotta tilbud og tjene bonus umiddelbart. Les fullstendige vilkår og integritetspolicy for JulaClub Smart

Allerede JulaClub-medlem?
Logg inn på kontoen din og Oppgrader til Smart på Mine sider.

 

Tilleggsvilkår Smartkampanje 1-30/9 2019

  • Deltakelse i kampanjen skjer ved at kunden foretar et fakturakjøp som overstiger minst 1000kr. Kampanjen omfatter samtlige fakturakjøp som gjøres under kampanjeperioden, selv de fakturakjøpene som kan ha blitt gjort før kjøpet på 1000 kr eller det som overstiger, som starter deltakelsen i kampanjen. Det vil si at om et fakturakjøp overstiger 1000 kr i midten av september kommer samtlige fakturakjøp gjort i september, både før og etter dette kjøpet, til å regnes med i kampanjen, uansett beløp.

  • Fakturakjøp som er gjort i kampanjeperioden 1-30/9 2019 skal være tilbakebetalt senest 31/7 2020. Kunden kan selv velge å betale gjelden på kortere tid.

  • Samtlige kjøp gjort i kampanjeperioden er rentefritt i 10 måneder.

  • Etter at full betaling er gjort av samtlige fakturakjøp i kampanjeperioden, har fakturakunden rett på tilbakebetaling i form av en verdisjekk som tilsvarer 10% av de sammenlagte fakturakjøpene 1-30/9 2019. Når den siste betalingen er gjennomført blir verdisjekken satt inn på medlemskontoen. Denne bonusen deles kun via e-postadressen som er registrert hos JulaClub.

  • Eventuelle returer av kjøp som er gjort under kampanjen vil justeres på fakturaen og det vil bli trukket fra på tilbakebetalingen. Returneres varer og det innebærer at summen på kampanjekjøpet understiger 1000 kr avsluttes kampanjen og kunden går tilbake til ordinære Smart vilkår.

  • Registreringsavgiften for deltakelse i kampanjen forekommer ikke. JulaClub Smart belaster et fakturagebyr på 29 kr for den månedlige faktureringen.

  • Retten til tilbakebetaling forutsetter at fakturakunden har oppfylt samtlige forpliktelser i henhold til disse tilleggsvilkårene, samt vilkårene for JulaClub Smart. Om fakturakunden ikke følger tilleggsvilkårene for kampanjekjøp avbrytes kampanjen og ordinære JulaClub Smart-vilkår gjelder.

  • Tilbakebetalingen kan kun brukes til kjøp i Julas varehus i Norge og i Jula-appen. Kan ikke brukes på kjøp via www.jula.no. Om kjøpsbeløpet ikke overstiger bonusbeløpet forfaller resterende bonusbeløp.