• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Tilbakekalling av produkter

Her finner du tilbakekallinger av Julas produkter.

MARINE POOL oppblåsbare flytevester

imagesrtl8.png

10.09.2020

Det har blitt oppdaget en sikkerhetsrisiko som gjelder CO2-sylinderen på flytevestene av modellene nedenfor. Dette kan medføre at flytevestens CO2-sylinder skrur seg ut, og at vesten dermed ikke blåser seg opp. Flytevestene det gjelder er produsert før 2020. Produksjonsår finner du på etiketten på innsiden av flytevesten. For å sikre at sylinderen ikke løsner, skal det monteres en låsemekanisme. Dette tilbehøret bestilles i Julas butikker eller via Jula Kundeservice som du kontakter via  https://www.jula.no/kundeservice. Der kan man også få hjelp med montering dersom man ønsker det.

Tiltaket er et krav fra Konsumentverkets enhet for produktsikkerhet og gjelder samtlige oppblåsbare flytevester på markedet.

Låsemekanismen monteres på følgende flytevester fra MARINE POOL:

Oppgi hvilken type utløsningsmekanisme du har (UML eller Halkey-Roberts) når du kontakter butikk eller kundeservice, slik at du får riktig monteringssett.

 

Modeller som berøres:

  • Classic 150N (merket med Halkey-Roberts støpt inn i utløsningsmekanismen) Oppgi artikkelnummer R027491
  • AERO PLUS 165N (merket med UML støpt inn i utløsningsmekanismen) Oppgi artikkelnummer R027384

Du kan se hvilken type flytevest du har på etiketten i flytevesten eller på hvilket merke utløsningsmekanismen har.

 

Hvis du er usikker på om flytevesten er utstyrt med en låsemekanisme, åpne vesten og se om en holder er montert.

imagexfh49.png

 

MERK: Dette tiltaket eliminerer ikke behovet for å kontrollere CO2-sylinderen før bruk. Anbefalt serviceintervall ifølge Marine Pool er 24 måneder. Hvis flytevesten leveres inn til service hos Jula, vil Jula oppgradere med komplett låsemekanisme.

Spotlys 423-325

2019-11-20

Advarsel!

Spotlys (art.nr. 423325) kan ha en feil som innebærer at den ytterste metalldelen, selve pæreholderen, kan være ujordet. Dette gjelder kun for batchnummer 2201448, som ble solgt mellom 17. juni og 29. oktober 2019.

En tannskive står feil vei på noen av produktene, og det medfører at kontakten mellom beskyttelsesjord og metalldelen er mangelfull eller mangler helt. Feilen kan medføre at pæreholderen blir strømførende dersom den indre lederen kommer i kontakt med pæreholderen. Produkter med batchnummer 2201448 skal leveres inn og erstattes med et nytt produkt, eventuelt kan man få pengene tilbake i varehuset.

 

Spørsmål henvises til kundeservice www.jula.no/kundeservice/

 

Vi beklager det som har skjedd og eventuelle problemer som det forårsaker.

Jula AB

Kapp- og gjærsag Scheppach HM90SL

Sag av merket Scheppach art.nr. HM90SL har en alvorlig feil. Koble sagen fra strømforsyning og ikke bruk den før feilen er utbedret.

Det finnes en enkel og godkjent utbedring som Scheppach har tatt frem. Kort sagt dreier det seg om å utstyre laserdekselet med isolert laserbeskyttelse.

Du kan bestille Scheppachs utbedringspakke med instruksjonsmanual og monteringsmateriale – kontakt Jula kundeservice via e-post skjemat på www.jula.no/kundeservice, så sender vi den gratis til deg så snart Scheppach har den klar. Det er viktig at sagen ikke brukes før feilen er fikset.

 

Kapp-/gjærsag HM90SL

Merke:
Scheppach

EAN:
4046664071686

Julas artikkelnummer: 
006981 

Problem:
Det kan ligge opptil 230 V spenning på laserens messingdeksel når kapp-/gjærsagen er tilkoblet strøm. Hvis du berører dette dekselet og samtidig er jordet, går det for øyeblikket ikke an å utelukke alvorlig personfare (personskade, livsfare).

Fare/risiko: 
ELEKTRISK STØT ved berøring av laserdekselet. Livsfare.

 

Vi beklager så mye for feilen og takker for samarbeidsviljen.

Jula AB