• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Campingvognferie

Mange liker campingvognferie, og det er lett å forstå hvorfor. Du kan oppdage nye steder, siden du alltid har med deg de viktigste tingene. På en campingvognferie tar man dagen som den kommer – avslapping, kos, soling og bading. For at du skal kunne nyte campingvognferien din til fulle, har vi her samlet noen tips og produkter som hjelper deg med å slappe av og ha det moro.

Kjekt å ha – nyt campingvognferien enda mer

Noe tiltalende med campingvognferie er hvor enkelt og minimalistisk du lever. Men selv om vi vil ha det enkelt, er det noen ting som bare er kjekt å ha, ting som får deg til å nyte ferien enda mer. Vi snakker for eksempel om kjøleboksen, men det kan være en så enkel ting som sammenleggbare møbler.

Gjør bilen klar til turen

På en campingvognferie går det an å bo fast på én og samme campingplass, eller man kan reise land og strand rundt for å oppdage nye steder. Uansett blir det en del bilkjøring – så pass på å gjøre bilen klar til turen. Sjekk og eventuelt fyll på olje, kjølevæske og spylervæske. Og husk å utstyre bilen med nødvendig tilbehør som takboks, sykkelstativ og campingvognspeil.

Vær sammen og fordriv tiden med spill og lek

Når du er på campingvognferie, bør det finnes aktiviteter for å slappe av og ha det gøy. Men likevel kan hele familien, og spesielt energiske barn, trenge å bli sysselsatt – både i tørt og vått vær. Med hyggelige selskapsspill, det klassiske kortspillet, en fotball eller et badmintonsett kan dere få mange timer med moro sammen.

Prøv noen vannaktiviteter

Hva forbinder man med sommerferien, som campingvognferien selvsagt er en del av, om ikke bading og vannaktiviteter? Gjør dere klar for en sommer i og ved vannet ved å få med dere flytevester til hele familien, gummibåter og badeleker. Vi lover – det blir mye morsommere for både store og små.

Ha på deg avslappende klær

På campingferie er det viktig at hele familien er avslappet. Noe som hjelper er å ha lette, avslappende klær på dere fra topp til tå (når dere ikke har på dere badetøy, da). Og husk at sommerkveldene kan bli litt kjølige, så du bør ha med deg en lett genser på turen.