• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Lys opp med lysslynger både inne og ute

Når mørket faller på, er det hyggelig å pynte hagen, fasaden og hjemmet med vakre lysslynger og varmende belysning. I vårt nøye utvalgte sortiment finner du belysning som forvandler mørke hus og hager til koselige vinteromgivelser.

Anslut System – lag ditt eget lyssystem!

Anslut System-serien består av en rekke påbyggbare lysslynger og tilbehør som kan kobles sammen med hverandre. Slik kan du skape ditt helt eget system som gir deg akkurat det lyset du er ute etter. Alle lysslynger og tilbehør i Anslut System med puslespillsymbol kan kobles sammen til et lyssystem. Se etter varer med puslespillsymbolet og begynn å planlegge!

Lysslynger til utendørs bruk

Med våre utendørsgodkjente lysslynger kan du pynte på hagen og fasaden for å ramme inn eiendommen og skape dine egne koselige vinteromgivelser. Hold utkikk etter symbolet med snøfnugget når du besøker et varehus, den betyr at lysslyngen er godkjent til utendørs bruk.

Lysslynge til innendørs bruk

Koselig lys gjør det lettere å finne den gode vinterstemningen. Blant våre lysslynger til innendørs bruk finner du alt du trenger for å skape en hyggelig høytid i hjemmet. Hold utkikk etter symbolet med huset når du besøker et varehus, den betyr at lysslyngen er godkjent til innendørs bruk.