• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Pynt til jul utendørs – gi julen en naturlig plass ute

Har du hage? Kanskje du har balkong? I så fall må du huske å pynte til jul utendørs! Ikke bare gjør det de mørke vinterdagene hyggeligere og koseligere, det skaper også en herlig julestemning både før og gjennom hele høytiden. Prøv noen robuste krukker i hjørnet av uteområdet, sett en vakker julekrans på ytterdøren eller heng opp fargesprakende lysslynger overalt. Med små og store dekorasjoner kan du la julen spre seg overalt.

Lokk frem julestemningen med dekorasjoner

En stemningsfull julekrans på ytterdøren? Noen vakre krukker på balkongen? Eller hva med å sette lysestaker både høyt og lavt? Med denne julepynten kan du lokke frem julestemningen du er ute etter. Hvis det er noe vi har lært oss opp gjennom årene, er det at det aldri kan bli for mye julepynt. Spesielt ikke når man har en herlig jul i vente!

Lys opp julen og vinteren

Lys opp julen! Sett opp en lysslynge som skinner sterkt i vintermørket, eller dekorer hele uteområdet ditt med et fargefyrverkeri som får forbipasserende til å stoppe opp og beundre lysshowet. Med sammenkoblingsbare lysslynger er mulighetene uendelige. Det eneste som setter grenser for belysningen er din egen fantasi.