• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Så enkelt fikser du et utekjøkken

Gjør de herlige grillkveldene enda morsommere og behagelige; fiks et enkelt utekjøkken! Med litt fantasi og vårt brede sortiment ordner du dette selv – kjapt og enkelt. En benk med god plass og skuffer eller skap for oppbevaring av grillredskap og tilbehør – mer trenger du ikke. Eller du kan bygge videre til du blir fornøyd.

Tips! Verkstedsvognen blir til serveringsvogn!

Så smart med rullende oppbevaring ved grillen! Sett glass, porselen og tilbehør på Hard Heads avlastningsvogn, denne blir da til serveringsvogn for utekjøkkenet.

På 1-2-3 så har du syltet grønnsaker selv!

Syltet rødløk er et godt tilbehør til grillmat. Å sylte gulrøtter, agurk og andre grønnsaker, er like enkelt med et 1-2-3 lag; 1 del eddik, 2 deler sukker og 3 deler vann. Grønnsaker i fine glasskrukker med lokk – holder i flere måneder. Prøv!

Det nødvendige utstyret til utekjøkkenet

Grillspyd i rustfritt stål

Velg grillspyd i stål så har du et spyd som kan brukes om og om igjen. Stål er et holdbart material og enkelt å rengjøre etter hver grilling.

Grillbørste

Fett og andre rester setter seg gjerne fast på grillristen. Med en grillbørste er det enkelt å holde grillristen ren. Tips: Varm opp grillristen  så går det lettere å børste bort det som har brent seg fast.

Urtesaks

Oppdag hvor trivelig – og fint! – det er med krydderurter på utekjøkkenet. Godt er det også! Med en urtesaks slipper du å finhakke med kniv. Klipp urtene direkte i en skål – praktisk og tidsbesparende.