Gå direkte til innholdetGå direkte til søkGå direkte til søk
  • Fra 2 timers leveringstid
  • Alltid fri frakt til varehus
  • Fri frakt til hentested fra 999,-
  • Åpent kjøp i 60 dager
Jula

Produkter og tips for et varmere hjem

Hvordan kan jeg få det varmere hjemme? I de kalde månedene er det mange av oss som har spørsmål – både i eneboliger og leiligheter. Derfor har vi samlet noen enkle tips og smarte varmeprodukter for deg som vil ha et varmere hjem!

Radiator – fleksibel og vedlikeholdsfri tilleggsvarme

Trenger du litt ekstra tilleggsvarme på soverommet eller i stuen når det er på det kaldeste? El-radiatorer og oljeradiatorer er vedlikeholdsfrie, flyttbare og fleksible varmere som lett flyttes dit de trengs, når de trengs. Mange typer kan også veggmonteres for deg som ønsker permanent oppvarming i hus som varmes med strøm.

 

Når passer det med en radiator som varmekilde?
• Som tilskuddsvarme i hus som varmes med strøm

• For deg som vil ha en vedlikeholdsfri og flyttbar varmekilde

Tips!

Maksimer varmeeffekten ved å la luften rundt radiatoren sirkulere. Plasser f.eks. ikke sofaen rett foran – flytt sofaen noen desimeter ut eller sett radiatoren et annet sted!

Vifteovn – når du trenger å få opp varmen raskt

Vifteovn er alternativet når du trenger å varme opp områder raskt og fra en lav temperatur. De er spesielt godt egnet til f.eks. arbeid i kalde garasjer, verksteder og under oppussing. I kategorien vifteovner finnes man også stråleovner og radiatorer med innebygde vifter som sprer varmen.

 

Vifteovner passer:
• Til rask oppvarming fra lave temperaturer

• Til steder som garasjer og verksteder samt ved oppussing

Husk:

Vifteovner med PTC-element tilpasser selv effekten etter omgivelsestemperaturen, noe som minimerer unødvendig energiforbruk!

Varmepumpen – praktisk, moderne og billig tilleggsvarme

Med en varmepumpe kan du redusere strømutgiftene dine med opptil 40 % dersom du varmer opp huset med strøm, og du kommer hjem til et hus som allerede er varmt. Det er bare to av fordelene ved å installere en varmepumpe. Luft/luft-modeller varmer opp innendørsluften som spres ut i rommet ved hjelp av en vifte.

 

Våre luft/luft-varmepumper passer:
• For deg som varmer opp huset med strøm og vil redusere strømregningen når vinterkulda kommer
• For deg som vil ha varme i garasjen eller på verkstedet
• For deg som vil ha moderne oppvarming av fritidsboligen

«Med en varmepumpe kan du redusere strømutgiftene med opptil 40 % hvis du har direktevirkende strøm»

Vifteovn – få det meste ut av peisen

Få mer ut av vedovnen, peisen eller kaminen ved å komplettere den med riktig tilbehør. Peisredskaper og opptenningshjelp er selvfølger, men det mest effektive tilbehøret er en ovnsvifte. Den settes på ovnen for å spre varmen videre ut i rommet. Det beste av alt er at den drives av peisens varme – krever ikke strøm!

Oppdag varmesortimentet vårt

35 Produkter