• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Varm opp hjemmet ditt

Hvordan kan jeg få det varmere hjemme? Alle har tenkt på oppvarming av hjemmet sitt en eller annen gang – uansett om det gjelder leilighet eller enebolig. Her har vi samlet tips og råd samt noen av varmeproduktene du kan trenge for å varme opp hjemmet ditt.

Radiatorer – fleksibel, vedlikeholdsfri og effektiv tilleggsvarme

Trenger du litt ekstra tilleggsvarme på soverommet eller i stuen når det er på det kaldeste? El-radiatorer og oljeradiatorer er vedlikeholdsfrie, mobile og fleksible varmere som lett flyttes dit de trengs, når de trengs. Mange typer kan også veggmonteres for deg som ønsker permanent oppvarming i hus som varmes med strøm.

Ting å huske når du skal kjøpe radiator

Hvor stor effekt (W) skal det være på radiatoren?

Hvilken effekt, hvor stor radiator du trenger og hva slags varmebehov du har, kan variere ut fra isolasjon, vindustykkelse og takhøyde. En tommelfingerregel for normalisolerte rom er 60-75 W/m². I et rom på 10 m² kan det derfor være passe med en oljeovn på 600-750 W.

 

Elektronisk termostat eller bimetalltermostat?

Bimetalltermostat er en mekanisk termostat, og radiatorer som er utstyrt med en slik, fungerer utmerket som generell tilleggsvarme. Elektriske termostater er generelt sett mer nøyaktige og gir noe jevnere varme, i tillegg til at de ofte lager mindre lyd. Derfor kan de være et godt valg i lyd- og temperatursensitive rom.

 

Hva er oljefylte radiatorer?

Oljefylte radiatorer er, som navnet tilsier, fylt med olje. I stedet for at luften varmes opp direkte, varmes oljen opp i stedet, slik at hele radiatorens overflate har jevn varmeutstråling. Siden oppvarmingen skjer noe saktere, kan det være enklere å finne en passende romtemperatur.

Vifteovn – når du trenger å varme opp raskt

Vifteovn er alternativet når du trenger å varme opp områder raskt og fra en lav temperatur. De er spesielt godt egnet til f.eks. arbeid i kalde garasjer, verksteder og under oppussing. I kategorien varmevifter finnes det også stråleovner, som ligner en vanlig radiator på utseendet, men ofte er utstyrt med en innebygget vifte for å kunne spre varmen raskt.

Varmepumpen – praktisk, moderne og billig tilleggsvarme

Med en varmepumpe kan du redusere strømutgiftene med opptil 50 % hvis du har et strømoppvarmet hus, kutte ned på vedhuggingen og komme hjem til et oppvarmet hus. Det er bare noen av mulighetene og fordelene ved å installere en varmepumpe hjemme. Luft/luft-modeller varmer opp innendørsluften som sprer seg ut i rommet ved hjelp av en vifte, mens luft/vann-modeller varmer opp vann til vannbårne radiatorer, gulvvarme og stråleovner.

Våre luft/luft-varmepumper passer:

• for deg som varmer opp huset med elektrisitet – senk strømregningen i vinterkulda

• for deg som vil ha varme i garasjen eller på verkstedet

• for deg som vil ha moderne oppvarming av fritidsboligen

Våre luft/vann-varmepumper passer til:

• for deg som har en fungerende elektrisk kjele og vil redusere strømregningen

• for deg som vil ha ekstra varme og avlaste din eksisterende fyrkjele

• for deg som vil redusere vedhuggingen og påfylling av pellets og olje

Få det meste ut av peisen

Få mer ut av vedovnen, peisen eller kaminen ved å komplettere den med riktig tilbehør. Peisredskaper og opptenningshjelp må man selvfølgelig ha, men det mest effektfulle tilbehøret er en ovnsvifte. Den settes på ovnen for å spre varmen videre ut i rommet. Det beste av alt er at den drives av ovnens varmen og ikke trenger noe strøm.

Bestill pellets på nett – hent i varehuset

Visste du at du kan bestille sesongens forbruk av pellets i nettbutikken vår og deretter hente det i et valgfritt Julavarehus? Noter deg at pelletssekker selges stykkevis og at en pall tilsvarer 52 stk sekker. Juster antall sekker i handlekurven.

52,90
Pris per kg 3,31
  • Produsert i Sverige
  • Til moderne pelletsbrennere
  • Ingen tilsetningsstoffer