• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Varm opp hjemmet ditt

Hvordan kan jeg få det varmere hjemme? Alle har tenkt på oppvarming av hjemmet sitt en eller annen gang – uansett om det gjelder leilighet eller enebolig. Her har vi samlet tips og råd samt noen av varmeproduktene du kan trenge for å varme opp hjemmet ditt.

Radiatorer – fleksibel, vedlikeholdsfri og effektiv tilleggsvarme

Trenger du litt ekstra tilleggsvarme på soverommet eller i stuen når det er på det kaldeste? El-radiatorer og oljeradiatorer er vedlikeholdsfrie, mobile og fleksible varmere som lett flyttes dit de trengs, når de trengs. Mange typer kan også veggmonteres for deg som ønsker permanent oppvarming i hus som varmes med strøm.

 

Ting å huske når du skal kjøpe radiator

Hvor stor effekt (W) skal det være på radiatoren? En tommelfingerregel for normalisolerte rom er at du trenger 60-75 W/m². I et rom på 10 m² kan det passe med en radiator på 600-750 W. Varmebehovet vil imidlertid variere avhengig av isolasjon, vindustykkelse og takhøyde.

Elektronisk termostat eller bimetalltermostat? Elektriske termostater er generelt sett mer nøyaktige og gir noe jevnere varme, i tillegg til at de ofte lager mindre lyd. Derfor er de et godt valg i lyd- og temperatursensitive rom. Bimetalltermostater er mekaniske og fungerer utmerket på radiatorer som skal gi generell tilskuddsvarme.

Hva er oljefylte radiatorer? Oljefylte radiatorer er fylt med olje. I stedet for at luften varmes opp direkte, varmes oljen opp i stedet, slik at hele radiatorens overflate har jevn varmeutstråling. Siden oppvarmingen skjer noe saktere, kan det være enklere å finne en passende romtemperatur.

Vifteovn – når du trenger å varme opp raskt

Vifteovn er alternativet når du trenger å varme opp områder raskt og fra en lav temperatur. De er spesielt godt egnet til f.eks. arbeid i kalde garasjer, verksteder og under oppussing. I kategorien varmevifter finnes det også stråleovner, som ligner en vanlig radiator på utseendet, men ofte er utstyrt med en innebygget vifte for å kunne spre varmen raskt.

Varmepumpen – praktisk, moderne og billig tilleggsvarme

Med en varmepumpe kan du redusere strømutgiftene med opptil 50 % hvis du har et strømoppvarmet hus, kutte ned på vedhuggingen og komme hjem til et oppvarmet hus. Det er bare noen av mulighetene og fordelene ved å installere en varmepumpe hjemme. Luft/luft-modeller varmer opp innendørsluften som sprer seg ut i rommet ved hjelp av en vifte, mens luft/vann-modeller varmer opp vann til vannbårne radiatorer, gulvvarme og stråleovner.

Våre luft/luft-varmepumper passer:

• for deg som varmer opp huset med elektrisitet – senk strømregningen i vinterkulda

• for deg som vil ha varme i garasjen eller på verkstedet

• for deg som vil ha moderne oppvarming av fritidsboligen

Våre luft/vann-varmepumper passer til:

• for deg som har en fungerende elektrisk kjele og vil redusere strømregningen

• for deg som vil ha ekstra varme og avlaste din eksisterende fyrkjele

• for deg som vil redusere vedhuggingen og påfylling av pellets og olje

Få det meste ut av peisen

Få mer ut av vedovnen, peisen eller kaminen ved å komplettere den med riktig tilbehør. Peisredskaper og opptenningshjelp må man selvfølgelig ha, men det mest effektfulle tilbehøret er en ovnsvifte. Den settes på ovnen for å spre varmen videre ut i rommet. Det beste av alt er at den drives av ovnens varmen og ikke trenger noe strøm.

Bestill pellets på nett – hent i varehuset

Visste du at du kan bestille sesongens forbruk av pellets i nettbutikken vår og deretter hente det i et valgfritt Julavarehus? Noter deg at pelletssekker selges stykkevis og at en pall tilsvarer 52 stk sekker. Juster antall sekker i handlekurven.

52 90
Pris per kg 3,31
  • Produsert i Sverige
  • Til moderne pelletsbrennere
  • Ingen tilsetningsstoffer