Gå direkte til innholdetGå direkte til søkGå direkte til søk
  • Fra 2 timers leveringstid
  • Alltid fri frakt til varehus
  • Fri frakt til hentested fra 999,-
  • Åpent kjøp i 60 dager
Jula

4 måter å tenne grillen på

Ingenting slår lukten av en kullgrill, og det finnes en rekke fremgangsmåter for å fyre opp den herlige sommerstemningen. Her gir vi tips til fire ulike måter å tenne grillen på. Prøv deg frem og se hva som funker best!

Husk!

Tenn grillen i god tid! Det kan ta en stund å oppnå den perfekte gløden. En god tommelfingerregel er å tenne grillen en halvtime før du vil begynne å grille.

1

Grilltenner – gaffel

Med en grilltenner i gaffelmodell går det raskt å sette glør i kullet. Du stikker den bare inn under kullet eller brikettene og venter på gløden – en enkel og kjemikaliefri metode!

2

Grilltenner – skorstein

Mange elsker skorsteinstenneren ettersom den er lett å bruke og gir en jevn glød. Legg papir under den, fyll den med grillkull eller briketter og tenn på! Når innholdet er dekket av grå aske, heller du det utover grillen.

3

Tennvæske

Hvis man ikke har noen andre hjelpemidler, er tennvæske en vanlig (og effektiv) måte å tenne kullgrillen på. Hell på, la trekke inn og bruk deretter en lang tenner slik at du ikke brenner deg.

4

Gassbrenner

En vanlig gassbrenner kan brukes til det meste. Du kan bruke den til å brenne vekk ugress, lage crème brûlée – eller tenne grillen! Hell det mot kullet, legg på lokket og vent på gløden.

0 Produkter