• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Gå på telttur i naturen

Å gå på telttur i naturen er forlokkende for mange som vil oppdage hvordan det er å campe på ordentlig. Noen mener at det er praktiske utfordringer ved å telte i naturen, men det er vi ikke helt enige i. Med noen enkle tips og de riktige produktene kommer du langt – uansett om det blir telting på plenen, vandring i naturen eller en tur til sjøen.

Pakk ryggsekken riktig

Med ryggsekk på turen er det enkelt å ta med seg tingene du trenger, samtidig som du har hendene ledige til andre ting. For god bærekomfort er det noen grunnleggende tips du må huske.

  • Plasser tunge ting nær ryggen for god balanse.
  • Ting du kan få behov for ofte eller raskt, som regntøy, pakkes lett tilgjengelig.
  • Trenger du å feste ting utenpå oppakningen? Bruk remmer slik at alt sitter skikkelig.

Skikkelige klær til all slags vær

Hvis du skal vandre i naturen er det viktig med gode friluftsklær. De må tåle vann og vind, og de må være komfortable. Men det betyr ikke at du trenger å skaffe deg en helt ny garderobe. Fokuser heller på gode basisplagg, da har du kommet et godt stykke på vei. Her er de viktigste plaggene:

  • Friluftsbukser
  • Vanntette tursko
  • Skalljakker med smarte funksjoner 

Redskaper for å lage mat i naturen

Å lage mat ute i naturen – og kanskje med råvarer som du har skaffet selv – er en enestående erfaring. Nå finnes det gode hjelpemidler i form av alt fra stormkjøkken og gassbrenner til kokekar og bestikk. Gi deg selv en hyggelig spisestund når du skal telte i naturen – det trenger ikke å være vanskelig.

Velg telt og tilbehør

Når du skal telte i naturen, er selve teltet rimelig viktig å skaffe. Det er lett å kjøpe telt basert på hvor mange personer som skal få plass, men det kan faktisk være fordelaktig å gå opp i størrelse. Ekstra plass til for eksempel oppbevaring gir bedre komfort. Deretter er det bare å velge tilbehør som forenkler friluftslivet enda mer.

Legg til rette for en god natts søvn

Ingenting er så tett forbundet med velvære som en god natts søvn – og det gjelder også når du skal telte i naturen. Hvis man vil reise lett, holder det ofte med et liggeunderlag. Kanskje til og med et selvoppblåsbart liggeunderlag for ekstra komfort? Velg en ekstra tykk luftmadrass og en effektiv pumpe. Da kan du snart våkne opp med nye krefter til en strålende morgen. Det finnes også varme, komfortable soveposer til forskjellige temperaturområder.